M-am apucat de sport!

De când m-am observat în oglindă, că sunt mai suplu (puțin, să nu exagerăm), am și început să fac mai multă mișcare, apoi m-am apucat de gantere, bicicletă medicinală și extensor. După aventurile de la munte, mi-am dat seama că pot mai mult. Mult mai mult. Așa că m-am apucat serios de făcut sport.

Zi de zi fac 30 minute pe bicicleta medicinală, pe rezistență maximă. După 5 minute sunt fleașcă. Vreo 4-5 serii de 50 de ridicari ganteră de 2 kg (pt fiecare mână) și mult mers pe jos. adică zi de zi trec de 7000 de pași. Nu calculez zilele când sunt liber și mă plimb în parc sau prin oraș sau la munte.

Am început să beau zilnic vreo 3 litri de apă. Și mă apuc de azi să beau apă detoxifiantă. Adică apă cu lămâie și miere. Plus parcă felii de mere, ce naibii mai bagă ăștia în ele. Am dat de vreo 10 rețete diferite.

Însă pe mine burtica mă deranjează cel mai mult. Vreau s-o dau jos, însă abdomene nu am cum să fac. Pe pat clar nu, iar pe podea… trebuie să-mi pun un frigider pe picioare ca să mă priponească bine. Cel mai bine îmi iau un aparat pentru abdomene. Se găsesc fel de fel de aparate de acest gen pe piață, încât nu mai știi care e cu adevărat bun și te ajută. L-am ales pe acesta deoarece am avut pe vremuri ceva asemănător, însă fără calculator. Pe vremuri, adică în liceu. Și eram slăbuț, fără pic de burtă. Și mi se făcuseră vreo 4 pătrățele la abdomen. Nu foarte proeminente, însă se vedeau. Ah, vremuri îndepărtate…

După ce-am dat o raită prin seria de aparate fitness abdomen am decis să-mi mai iau și alte ustensile pentru “a pune mușchi“.

Să ne vedem cu bine la 100 kilograme!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.