Mai gata bă cu Becali, sau vă plătește la cuvânt?

De vânzare!
Concursuri!
Concursurs cu banner!
Concursurs cu likeuri!
Concursurs cu voucher!
Concursurs cu ceas!
Concursurs cu laptop!

Peste tot văd numai știrea că Becali e la pușcărie.
Băi, dar gata, deja se împute rău știrea. E veche. Am înțeles, e la bulău!
Nu nene, acum nu e de ajuns să dăm știrea. E mișto acum să facem fel de fel de rahaturi adiacente.
Grupuri de susținători înfocați cu Free Gigi. Ce plm, e balena eșuată mă?
Unii contra lui au format grumuri care să vină să-l păzească, nu cumva să scape, Doamne ferește în libertate, că ar fi prăpăd!

Lăsați omul să respire, sau v-a chemat el acolo și vă plătește pe fiecare în parte să relatați și ncând s-a scobit în nas?

Chiar nu mai înțeleg știrile astea cretine, de dragul ratingului.
BECALI S-A SPĂLAT PE DINȚI LA PUȘCĂRIE! CLICK AICI SĂ VEDEȚI CONDIȚIILE MIZERE ÎN CARE VA TRĂI LATIFUNDIARUL ÎN URMĂTORII 3 ANI! INCREDIBIL!
GIGI BECALI A FOLOSIT AZI TOALETA ÎNCHISORII. “AȘA CONDIȚII N-AM VĂZUT NICI CÂND ERAM MIC CU WC-UL ÎN FUNDUL CURȚII!” A DECLARAT BECALI PENTRU ZIARUL NOSTRU.

Știu că spusele mele nu-s pe placul tutror. Însă ce e mult trebuie să dispară. Gata cu știrile idioate despre Becali și ce condiții nașpa sunt la bulău.
Că voi știți cât de nașpa e la pușcărie când ești vedetă. TV în cameră, te plimbi când vrei unde vrei, ai voie cu telefon mobil sau tabletă. Ce, Năstase cum scria pe blog de la pușcărie?

Nu zic că-i trai pe vătrai acolo, Doamne ferește. Însă nu e nici dracul așa de negru. Nu pentru Becali cel puțin.

Multă lume s-a bucurat că e la pușcărie. E o tâmpenie să te bucuri de răul aaltuia. Cică a prejudiciat statul. Rahatul ăsta de stat care ne f… pe toți prin taxe și impozite. Același stat. eu zic bravo lui. Mă bucur când careva reușește să dea un tun statului. Roata se mai întoarce și ea. Că justiția și-a făcut treaba? După 18 ani? Asta e o idioțenie fără margini. E un joc politic la mijloc, numai că nu-l vedeți de lungul nasului.
Nu-i țin apărarea lui Becali. A furat, la pușcărie. Însă l-au băgat acolo mafioți mai mari. Ăia de fură miliarde. De-i dă lu’ fi-tu lapte și covrig de 1 lună. Și-ți scoate ochii că ți-a mărit alocația copilului, că ți-l hrănește la școală… Mafioții ăia l-au băgat pe Becali la bulău.

Idio9țenia asta cu Becali văd că ia amploare. sunt “ziariști” plătiți să se uite-n curul omului să vadă ce face el la bulău?
TRANSMISIE ÎN DIRECT DE LA PENITENCIARUL RAHOVA. DOMNUL BECALI S-A TREZIT LA ORA 7:03. AFLAȚI AICI CUM ȘI-A REGLAT CEASUL BIOLOGIC LA PUȘCĂRIE!

Sursă foto: gsp.ro

Comments

comments

11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.