Merge Germania!

Mă sună Bubu la telefon.
– Băi, merge Germania! Încă mai merge Germania!
– Bubule, ce-ai pățit mă? Ce să meargă?
– Germania mă! Merge Germania!
– Unde mă, la război, ce-ai pățit?

Am stat cu ăla 3 ore la telefon. Timp în care mi s-a descărcat bateria de 2 ori la mobil. Dar dacă nu-l ascultam pe nebun, nu scăpam de el.
M-a ținut să-mi spună că face Germania des, ia mașini și le vinde aici. Nu era nicio noutate, îl știam pe nebun că pleacă ba-n Franța, ban-n Germania după mașini, și le aduce aici. Se vindeau ca pâinea caldă. Dar cică iar merge faza cu masini din Germania. Să mă bucur, să nu mă bucur? Mie mi-era indiferent. Eu nu-mi pot conduce mașina mea și mă gândesc la vreun Audi? Ba la BMW… Am văzut unul la vreo 3000 de euro azi… Într-o vreme mi se puse pata rău de tot pe un BMW Ursuleț. Am văzut unul tunat acum câțiva ani, de îl auzeam de la 2 stații de tramvai. Motorul la relanti!

Mi-a promis că dacă-l ajut cu o chestie îmi face rost de un BMW. N-are cum să mă ajute cu-n carnet de șofer, dar na, nimeni nu-i perfect.

Să-i fac rost de transport marfa Timisoara. Că nebunul a plecat în Germania când trebuia să se mute din casa aia, își luase una mai mare, mai frumoasă și-o lăsase pe nevastă-sa să se descurce cu mobila. Am zis că nu-i citov la minte!?

Și cum nu-l știam în stare să caute pe gogu nici să-l tai, am căutat eu în locul lui și i-am găsit omului ajutoare. Dar să nu redeți că după ce l-am pus în legătură cu oamenii s-a potoloit.
Nicidecum nene. M-a mai ținut jumate de oră la telefon așa de-a surda. Că-i era omului dor de vocea mea cică…
Ce să mai crezi la faze d-astea? Îl lași naibii și de BMW, vrei să scapi de ăsta de la telefon, nu?
318
Până la urmă a dat Dumnezeu să i se termine creditul. Și s-a închis. Că era în Germania.
De 3 săptămâni nu mai știu nimic de el.
Dar după cum îl știu de nesănătos, mâine poimâine mă sună să-mi iau mașina de la el…
I-am zis musai să fie un BMW 318. Și clar să fie înmatriculată, nu înmatriculabilă, să mai dau 5000 de euro pe înmatriculări.

Bubule, dacă citești asta, bagă la cap. Să nu te prind că-mi vii ca anul trecut cu Golf 2 că te omor!

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.