Misterele din… Metrorex!

Am pentru voi o poză. Și după ce-o priviți veți vedea de ce e un mister total poza aia.
Oricât m-aș fi gândit, nu există o explicație logică.
IMAG3013

E o urmă de încălțăminte de damă. O singură urmă, a piciorului stâng. Unde e dreapta? De ce apare doar o urmă?
Că dacă ar fi mers femeia pe șine, n-ar fi făcut un singur pas.
Dacă i-ar fi scăpat ceva pe jos între șine și-ar fi sărit acolo, după acel ceva, avea două urme de picioare. Poate doar să fi avut piciorul drept de lemn?
Și-n primul rând ce caută o încălțăminte de damă acolo între șine? Deoarece și femeile care ar avea ce căuta între șine, numai cizme de cauciuc ar purta!
E urma de sanda cu tocul înalt, din plută.
Și după cum “scenarii am în cap, o mie, trebuia să fac regie“, hai să bag niște scenarii.

1) O tipă cu săndăluțe stătea și aștepta metroul. E foarte cald (chiar și la metrou te coci dacă e aglomerație, pe peron, nu doar în tren). Sună telefonul. Gagica îl scoate din geantă, dar cum e toată lac de apă, îi scapă telefonul pe jos. Face o boltă și cade între șine. Gagica, îmbrăcată bine, cu ținută office nimphe.ro, că vine de la job, nu vrea să ceară ajutorul nimănui. Sare pe șine. Cu piciorul drept pe partea unde nu e praf pe jos, iar cu stângul în praf. Bun, până aici, cam trasă de păr povestea, însă e plauzibilă. DAR MAI DEPARTE? CUM A IEȘIT DE ACOLO? Că dacă era să se întoarcă cu fața spre peron, punea și piciorul drept în praf! Dacă era să facă pivot pe stângul, ca dreptul să nu se bage în praf, urma era altfel, era o chestie ca un evantai!

2) Gagica era o prostituată luată de angajații Metrorex. Care se destrăbălau cu ea naptea prin scorburile tunelelor. Însă cum de are numa o urmă acolo?
Ori o ținea unul în brațe și n-a mai putut s-o țină. Și gagica a pus piciorul jos. Apoi a luat-o altul în brațe. Însă nu prea văd cum asta. Pentru că dacă era așa, se vedeau urmele pașilor lor… Ceea ce nu este cazul. Deci doar dacă tipa mergea fix pe șină, să vadă câți pași poate să meargă (recordul meu de acum 10 ani este de 348 de pași – calea ferată) și s-a dezichilibrat și-a pus piciorul jos. Poate asta ar fi singura explicație. Tot plauzibilă și asta. Deoarece nu văd eu vreun angajat al Metrorexului cu traseista fix la locul de muncă. p-acolo printre șine, șobolani, ulei de motor și metrouri pline de graffitti. Feeric!

Și dacă tot v-a luat durerea de cap de la atâta gândire a misterelor, hai să vedeți ce face prietenul meu C în stațiile de metrou…

Și la final apare și un decolteu. Pentru că se poate!

Comments

comments

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ți-e rușine să recunoști că la școală erai slab?

Mi-am pus întrebarea asta de câteva ori până acum. Mi-e rușine oare că-n școală eram mai slab pregătit? Nu mi-e...

PARERI, EXPLICATII SI MOTIVE PENTRU A CONSUMA BEREA!…

Desi pentru astazi imi propusesem initial sa scriu cate ceva despre turism, o antrenanta discutie virtuala, cu amicul Francisc 1,...

Anca Cârcu – de râs sau de plâns?

Fără să vreau am dat de madam Anca Cârcu. Nu căutând decolteuri, după cum ați crede, ci mi-a sugerat youtube...

Close