Național TV. Acest HBO al săracului

Se mai uită cineva oare la Național TV? Nimic n-au ăia fraților.
Cred că și la OTV era mai mult rating de oameni. Vorbesc de oameni, nu de privitori-otv-sub-maimuțe.
E vorba că dau ăștia niște filme, zici că-s HBO. Munai că ce filme…

Zappam zilele trecute TV-ul, că numai la History să te uiți te cam plictisești de la o vreme. Și ce văd eu, Conan la Național TV. Mi-a plăcut serial pe vremea aia, să fi fost prin clasa a 12-a? Mă rog, știu că-mi întrebam colegele dacă le place de Ralph Moeller și toate ziceau:
– Nu, Doamne ferește, mă înspăimântă!

Personajul meu preferat era Zzeben, ba chiar am și corespondat cu Robert McRay o vreme.

E, și am rămas să mă uit la serial. După câteva minute, pauză publicitară. O reclamă la detergent (mă, pe Magda Catone asta n-o mai scoate CNA-ul lângă Bahmuțeanca și tigăile ei?), altă reclamă la nuș ce medicamente pentru copii, un magazinaș de jucării etc. Apoi au băgat vreo 2-3 reclame cu ce filme vor avea ei.

Mă, e unul acolo, de are o voce d-aia gravă, de imitator al lustrangiului de pantofi al lui Don LaFontaine.

Să zicem că trecem peste vocea gravă de wannabe epic. Însă dacă vedeți la ce tâmpenii de filme face reclamă…
Băi, nici în anii 50 nu dădeau așa idioțenii la televizor. Că-n anii 50 ori era unul îmbrăcat în cauciuc sub formă de Godzila sau mai știu eu ce animal dihai, de se vedea că ăla e cu țigara-n colțul gurii în costum, ori era o păpușă pozată cadru cu cadru. Adică la ei însemnând nu 23-26 pe secundă, ci vreo 10-11 așa, că ce-i mult strică.

Filmele alea erau parfum! M-aș uita la 10 d-alea decât să vău 2 traileruri la ce filme catastrofale dau ăștia pe Național TV. Am impresia că ăștia iau 100 de filme cu 1 dolar și ni le azvârle nouă.
– Lasă bă că e proști ăștia. Le dăm telenovelele alea indiene înainte, apoi un film d-ăsta de acțiune de moare lumea!

Nu băi! Nu suntem atât de idioți ca să luăm tâmpeniile alea sinistre drept filme vizionabile. Nici copiii ăia îndobitociți acum cu JinJiang sau DuckTv, Minimax, ori ce alte canale la fel de idioate ar fi, nu cred că s-ar uita la filmele alea.

Greu să le zici filme. Am încercat să găsesc pe iutub ceva trailere din alea, însă m-a fost imposibil. Lumea se uită la tampoane mai degrabă decât să-și piardă timpul cu uploadarea acelor trailere. Singura chestie de la Național TV urcată pe net a fost reclama aia cu brăduții sifilitici, la apă Hera. Atât. Plus câteva emisiuni din nuș ce reality show, nevastă pentru ginerele mă-sii, cireașa de pe coliva săracului, sau alte emisiuni de mare audiență națională.

Pe vremuri, când era Ernest ăla, fost spărgător la buci la Big Brother (alt caca-maca de emisiune), de avea pe Prima o emisiune d-asta cu infidelități.

A fost acolo o fază de-am râs până la leșin privind-o.

În casa unuia care-și bănuia concubina (cu care avea o fetiță de 5 ani) că-l înșeală, au instalat ăștia camere. Bineînțeles că femeia felaționa la prietenul lui cel mai bun, mai dihai ca ursul la miere! Gagiul a văzut și-a făcut crize.
– Uite bă curva dracului, mie nu-mi suge BEEP, că cică e perversitate, dar uite ce-i face lu’ Marian!
– Da uite cum o ține de cap! îl întărâtă Ernest
– O omor! BEEP mama ei de curvă! Și avem și o fetiță de 5 ani!
– Păi da, cu tine face copii, cu ăla face balonașe! continuă Ernest.
– Da, uite jegoasa ce face! O omor! O omor!
– Uite mă cum îi lustruiește salamu’! replica lui Ernest magnificul

Și tot așa vreo câteva schimburi de replici, de bietul om se înroșise la față și se umflaseră vânele pe el de jurai că se transformă în Hulk!
Și într-o zi se pitulaseră în altă cameră, când venea gagica asă cu prietenul lui. Și au tăbărât ăștia pe ei exact când voia bagaboanta să înghită. De s-a înecat aia când l-a văzut pe bărba-su de nici cu metoda Heimlich și furtunul de pompieri n-o salvai. Gagiul, prietenul bun al ăstuia și dădătoru-n fălci al femeii, a sărit pe geam. De la etajul 2, a sărit pe geam! Apoi mergea omul la pas alergător de parcă era dracului Kizderman!

Gagica s-a ascuns în baie și a încuiat ușa după ea.
În afara ușii, bărba-su voia s-o facă să iasă afară. Nu știu exact ce i-a zis, însă într-o replică de 30 de secunde, am înțeles doar atât
– BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP curvă! BEEP BEEP BEEP BEEP!

Iată câteva din filmele pe care le-au difuzat ăștia la Național TV.
Superbabies

Die hard Dracula

BIRDEMIC: SHOCK AND TERRORA SE VEDEA EFECTELE SPECIALE DE MARE NOTORIETATE. A;A SUNT TOATE FILMELE DATE PE POST. CU ASTFEL DE EFECTE SPECIALE

Sindbad și minotaurul! http://www.nationaltv.ro/filme-artistice/sinbad-si-minotaurul

Ideea e că ăștia continuă cu stupizeniile astea de filme și emisiuni. Dumnezeu știe pânăp când… Lumea văd că nu se plictisește de imbecilități…

Dar na, noi să fim sănătoși și s-avem un weekend fain!

Comments

comments

16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.