Natural sau nu?

MarijuanaPana la urma, ce e mai bine? Natural sau nu? Ce-i natural e scump si se gaseste greu. Ce-i artificial, e ieftin si pe toate drumurile. Ce alegem?

Noi, romanii, de la o vreme am fost invadati de toate chimicalele si toate otravurile din lumea asta. Toate vandute frumos, sub forma de hamburgeri, sucuri, bomboane etc. Si na, uitati-va cat de bine ne-a prins. Mai avem ceva natural acum? Multi vor spune ca da, toate fructele, toate legumele sunt naturale.

Mai tineti minte filmul ala cu Luis de Funes, unde pestele si salata erau facute din cauciuc? Asa am ajuns acum. Daca in China s-au facut oua din chimicale? Si arata ca alea naturale, au acelasi gust, aceeasi consistenta. Numai ca te cureti mult mai rapid decat ti-a dat Dumnezeu…
Bine, veti spune ca astea-s doar unele cazuri.
Dar daca priviti in urma vedeti cum era cand luati un mar din pom, il stergeati de tricou si mancati din el dand cu caciula dupa caini. Acum… Totul e la pamant.
Fara chimicale nu mai cresc merele. Si nu mai au gustul ala de mere… Majoritatea plantelor sunt imbibate de chhimicale, pentru o crestere rapida.

Tin minte ca luase bunica-meu intr-un an ingrasaminte chimice, nus ce nitrat de amoniu parca. N-au crescut merele mai mari ca de obicei. Tot balegarul era miezul. Cu ala ieseau merele naturale 100%. A dat restul de chimicale la un vecin. Asta dupa ce am furat eu vreo 5 kile asa, sa fac bombe, dupa cum vazusem in MacGyver. Cu ocazia asta am gasit tot serialul de vazut online…
Dar sa revenin la naturalul nostru. Ce mai e natural, fara chimicale, fara nimic?
Cel mai bine este sa apelezi la specialisti. Iti vor face ei cateva terapii naturale calivita si totul va fi bine. Vei castiga energie si voie buna. In plus, vei slabi, nemaibagand in tine toate prostiile si chimicalele de pe piata, oricat de frumos ar fi ambalate.

Citisem pe undeva ca marijuana ar fi excelenta ca medicament. De fapt, vorbesc despre canepa indiana. Din ea se fac mai departe marijuana, canabis si alte tampenii. Trateaza foarte bine glaucomul si ameloireaza starea bolnavilor de cancer, HIV sau sleroza in placi. Asta ca sa vedeti ca nu toate chimicalele prescrise de doctori sunt bune. Ne-am invatat sa aruncam tot ce e natural, din pacate si sa ne imbuibam de chimicale.

Chiar m-a pus pe ganduri chestia asta… Sa-mi iau vreo 5 grame. Imi ajunge de-un joint??!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.