Nevoia prioritara de locuinte curate

Atat pentru pastrarea sanatatii, cat si pentru buna desfasurare a activitatilor de orice tip, avem nevoie de curatenie. Intr-un mediu dezordonat, plin de praf si pete, cu mirosuri neplacute, este greu sa supravietuiesti. Un mediu plin de murdarie nu te inspira si iti taie cheful de munca. Si pofta de mancare dispare intr-o locuinta care nu straluceste de curatenie si nu mai ai chef de somn cand lenjeria are un miros neplacut si este plina de praf si de gunoaie.

Asa cum printesa a simtit bobul de mazare sub zece cuverturi si omul sensibil simte cand patul nu a fost scuturat si lenjeria schimbata de ceva timp.

Sa invoci lipsa de timp in rezolvarea unei probleme asa de importante pentru sanatatea personala si a familiei, nu reprezinta o scuza de cand platforma We Clean ofera oportunitati pentru nevoia de servicii profesionale de curatenie.

Platforma este bine structurata, iar cel aflat in cautarea unei firme serioase care sa faca ordine la domiciliu se orienteaza foarte usor. Primul pas consta in alegerea sectiunii corespunzatoare serviciului dorit.

Sa presupunem ca ne putem ocupa de curatenia din apartament, dar nu dispunem de spatiu, timp si puterea necesara pentru spalarea covoarelor sau a mochetelor. La curte ar fi mult mai usor. S-ar gasi un gard curat si masiv pe care acestea sa fie uscate sau s-ar putea improviza un uscator, dar la bloc ce poti face?  Una dintre sectiunile platfomei We Clean ne conduce la serviciul de curatare mocheta.

Firmele care ofera servicii profesionale de curatenie-spalare covoare si mochete dispun de cele mai bune solutii de curatare si de cele mai performante aparate, iar pretul este convenabil, mai ales ca, dupa spalare, covoarele si mochetele vor arata impecabil. Detergentii ecologici nu afecteaza sanatatea, iar covorului i se va aplica, in functie de gradul de murdarire, curatenia ideala.

Serviciul de curatare mocheta este complex si contine:

-Aspirarea.

-Analiza tesaturii si a gradului de murdarire pentru alegerea eficienta a procedurilor si detergentilor

-Prespalarea si spalarea pentru a fi inlaturata intreaga murdarie, iar covorul sa fie ca nou

-Clatirea repetata, cu mai multe jeturi de apa pana cand apa iese limpede

-Uscarea rapida cu echipamente special care nu afecteaza in niciun fel covoarele sau mochetele

-Aspirarea finala.

Firmele se angajeaza de asemenea sa inlature petele de vin, cafea, guma de mestecat, ulei sau cerneala, iar bacteriile vor fi distruse in urma procesului temeinic de curatare.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.