Nu cumpărați scule electrice din talcioc!

Mă bucur să văd că românul e inventiv și încearcă se se descurce. Asta înseamnă supraviețuire. În localitățile mari există de multă vreme talciocuri, adică piețe în care particularii vând vechituri și obiecte de ocazie, trăind astfel de pe o zi pe alta. Un șugubăț avea scris pe un carton un text scurt și cuprinzător: “Cumpăr bani”. Sigur, acolo poți găsi fel și fel de lucruri mărunte, dar și automobile, deși nimic nu este nou. Calitatea e de multe ori îndoielnică. De aceea vă sfătuiesc să nu cumpărați scule electrice din talcioc. Sunt periculoase!

S.C. TEHNO S.R.L. oferă o gamă variată de scule electrice de mână şi accesorii ale unor producători de renume, împreuna cu servicii de consultanță și service la standarde foarte înalte. Firma are în politica sa ca prioritate principală calitatea și profesionalismul, pentru a-și satisface pe deplin clienții.

Fiind în contact permanent cu clienții, se încearcă înțelegerea cerințelor acestora, pentru îmbunătățirea produselor și serviciilor oferite. Clienții beneficiază de un pachet complet: consultanță gratuită, produse originale și de înaltă calitate, la care se adaugă și service autorizat pentru toate produsele comercializate. Monitorizarea atentă și analiza aplicată a soluțiilor dezvoltate ridică relația cu clientul la cea de parteneriat.

Fiind în pas cu noile tendințe și pentru a lărgi substanțial spațiul de comercializare a pachetelor de produse și servicii, Tehno S.R.L. a hotărât să se dezvolte și pe partea online, prin propriile sale magazine www.tehnicbazar.ro, în care se regăsește întreaga varietate de produse și producători.

www.Tehno-Online.ro este dedicat produselor Bosch, fiind direct colaborator cu aceștia din urmă, din dorința de a redirecționa clienții care accesează pagina producătorului către distribuitor cu minim de efort, dar cu siguranța că apelează la un partener autorizat.

S.C. TEHNO S.R.L. a debutat, în anul 1994, ca distribuitor autorizat de scule electrice marca Bosch, axându-se de la început pe obișnuirea clientului cu alegerea unor produse de o calitate net superioară față de ceea ce se găsea în mod curent pe piață în momentul respectiv.

În anul 2000, TEHNO S.R.L. a lărgit gama de produse cu scule electrice de mână şi accesorii ale unor producători de renume mondial: Metabo, Makita, Hawera, DeWalt, devenind astfel distribuitor autorizat pentru aceste marci și asigurând servicii pentru toate produsele comercializate, în vederea acoperirii tuturor cerințelor pieței. În paralel cu sculele electrice, s-a diversificat și oferta de scule de mână, scule pneumatice, motoutilaje, compresoare, generatoare, pompe, hidrofoare, utilaje pentru construcţii.

Acelaşi an a reprezentat un adevărat boom pe piața centralelor termice pentru casă și apartament din România, fiind un moment important și în dezvoltarea firmei TEHNO S.R.L. Receptivă la noile cerințe ale pieței, conducerea societății a dezvoltat un puternic departament de termotehnică, capabil să execute proiecte complexe, de la instalaţii de încălzire pentru locuințe individuale până la sisteme de climatizare complexe pentru hale industriale, depouri de locomotive, clădiri administrative, benzinării, restaurante.

Societatea TEHNO S.R.L. este tot timpul conectată la cererile clienților, implicându-se în programele inițiate de Ministerul Agiculturii pentru dotare micilor fermieri cu utilaje agricole: motocositoare, mulgătoare, motocultoare, tractoare de mică putere etc.

Din 2007 s-au introdus pe piață instalațiile de încălzire ce folosesc surse de energie alternative (energia solară). Permanenta preocupare de satisfacere a cerințelor pieței a făcut ca printre partenerii societății să se numere nu numai persoane fizice, ci și persoane juridice, de la I.M.M.-uri până la companii mari.

Actualmente articolele comercializate de TEHNO S.R.L. sunt produse de AGT, Bertolini, Black&Decker, Bosch, Buderus, CST/berger, DCS, DeWalt, Drager, Dremel, Fini, Hawera, Heller, Hitachi, Honda, Kaieser, Karcher, Kipor, Makita, Masalta, Metabo, Mob&Ius, MPS, Pntax, Ryobi, SDMO, Skil, Stanley, Stihl,Tremix, Unior.

Magazinul virtual al firmei oferă multe categorii de produse: agricultură și spații verzi, amestecătoare, aparate de muls, aparate de sudură, capsatoare electrice, ciocane rotopercutoare și demolatoare, echipamente de protecție, ferăstraie, generatoare, mașini de frezat, mașini de găurit și înșurubat, multicuttere și accesori. Pe site-ul magazinului mai găsiți diverse accesorii, lichidări de stocuri și alte oferte.

Tehno, serios şi prompt, vă face munca și viața mai uşoare!

telwin

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cheloo ridicat de DIICOT. Olguța Vasilescu de DNA

Ce mă, se mișcă lucrurile în țara asta? S-au pus ăștia pe făcut arestări? Sau toate mișcările sunt de culise,...

DE CE A DISPARUT CRUCEA ROSIE DE PE AMBULANTE?!

"Semnele şi simbolurile guvernează lumea, nu cuvintele şi legile” - Confucius Se poate spune asadar, ca lupta pentru simboluri este esenţială....

Mulțumesc, este cu vedere la… p**ă?

Pricepe cineva ultima reclamă de la Tic-Tac? Ce vorbesc ăia acolo? Sunt 2 pastile femei de Tic-Tac și vor să...

Close