O cană filtrantă de la KitchenShop te ajută să devii mai econom. Iată de ce

Este atât de important să cunoaștem rolul apei pentru organismul nostru și să ținem cont de beneficiile pe care ni le aduce. Mai important este însă și de unde o consumăm și care este sursa de unde provine. Apa nu trebuie să fie doar “udă”, ci să ajute la transportul substanțelor nutritive în organism. Mai mult decât atât, apa este răspunzătoare și pentru fiecare proces metabolic care are loc în corpul nostru.

Dacă fără mâncare putem rezista până la 40 de zile, fără apă nu putem supraviețui mai mult de 3-5 zile. Este atât de importantă precum somnul din fiecare seară pentru ca organismul să se regenereze.

Din păcate, sursele de apă din zilele noastre nu mai sunt atât de sigure, iar apa la sticlă din comerț nici pe departe. Dacă este lăsată mai mult decât trebuie în soare, plasticul elimină niște substanțe toxice pe care noi le consumăm.

O variantă mult mai bună este de a filtra apa de la robinet. Pe lângă faptul că este și mai avantajos decât să cumpărăm baxuri de apă din comerț, vom fi și siguri că vom consuma o apă de calitate, fără impurități. Astfel că o cana filtranta nu ar trebui să lipsească din casa nimănui.

KitchenShop, magazinul tău de încredere

O cană filtrantă vine cu foarte multe beneficii. Pe lângă faptul că vei avea un cost redus al apei potabile, vei economisi și vei avea parte de și mai mult confort. De ce să mai cari baxurile de apă săptămânal de la supermarket când poți avea în propria ta locuință o sursă de apă de calitate?

Mai mult decât atât, gândește-te câte ambalaje din plastic vei elimina din viața ta. Poluarea a atins deja cote alarmante, iar plasticul este printre primii dăunători ai planetei. Odată ce vrei renunța la ideea de a mai cumpăra apă la sticlă de plastic, vei putea contribui și tu la o planetă mai curată.

Odată ce ești atent la apa pe care o consumi, vei putea avea grijă și de sănătatea ta, astfel că o filtrare suplimentară cu ajutorul unor filtre apa îți va oferi și mai multă siguranță.

Alege o variantă inteligentă de a consuma apă

Pentru a fi eficient poți comanda și online din magazine de nișă căni filtrante. Kitchenshop.ro poate fi magazinul tău de încredere pentru că vei găsi aici o gamă largă de produse de la branduri renumite pe piață. Spre exemplu, produsele germane BRITA sunt o variantă economică și ecologică de a consuma apă curată.

În altă ordine de idei, odată ce filtrezi apa de la robinet, vei genera mai puține deșeuri și vei economisi și mai mulți bani.

Brandul BRITA este cunoscut pe piață pentru că oferă produse de calitate superioară. Spre exemplu cănile filtrante au în componență microparticule de cărbune activ pentru a putea reduce cantitatea de calcar, clor sau alte impurități sau metale grele. În gama de la KitchenShop poți găsi foarte multe variante de unde poți alege.

Ce trebuie să știi este că o apă de proastă calitate, ce conține substanțe toxice pentru organism, poate duce la îngroșarea sângelui, la probleme de digestie, constipație și desigur deshidratare. Tocmai de aceea este atât de important să ții cont de apa pe care o consumi, de unde și evident ce cantitate.

Optează să devii mai eficient și să ai parte de și mai multe beneficii cu ajutorul unei căni filtrante din magazinul online KitchenShop.

Accesează site-ul și vezi și celelalte produse pe care le au pe stoc.

Date de contact:

0314.08.88.88

office@kitchenshop.ro

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.