Ochelari soare copii în diverse culori, doar la Little Prints

Vara e aproape pe terminate și poate te gândești că soarele își va face apariția mai rar, dar nu e cazul să fim pesimiști. Probabil ai auzit ce se spune despre soarele de septembrie, că e mai bun atunci când vine vorba de un bronz reușit. În zilele tale libere, poți profita de acest lucru și poți trece pe la piscină mai apropiată de tine, împreună de cel mic. Probabil se va bucura și se va echipa corespunzător pentru această escapadă.

Dar, înainte de toate, să nu uiți de cele necesare, atât pentru el, cât și pentru tine. Loțiunea solară și o nouă pereche de ochelari soare copii de la Little Prints, vor face dintr-o zi de weekend, o amintire plăcută, indiferent de anotimp.

Retro, chic sau clasic, le ai pe toate

 Nu doar vestimentația celui mic trebuie să fie mereu în pas cu moda, ci și accesoriile. La Little Prints ai o gamă variată de ochelari de soare, perfecți pentru a fi integrați în orice ținută. Acești sunt potriviți atât pentru copii, cât și pentru bebeluși. Lentilele colorate sunt special concepute pentru a proteja ochii sensibili ai acestora. Echipate cu protecție UV400, aceștia oferă o protecție la un nivel optim.

Modelele sunt potrivite atât pentru băieți, cât și pentru fete. Rame simple sau cu diferite printuri, la Little Prints, își alege chiar el modelul.

Așa mamă, așa copil

 Legătura dintre o mamă și puiul este una specială, vizibilă în orice fel de împrejurare. Dar cu noul set de ochelari MOM & ME vă veți asorta atât de frumos. Aceștia se vor asorta cu ținuta ta și vor fi remarcați, mai ales dacă sunt purtați și de către cel mic.

Este un cadou ideal pentru orice fel de ocazie. Sau poate ți-l faci chiar ție pentru toată munca depusă de-a lungul timpului în îngrijirea celui mic…

Ramele celor două perechi au aceeași culoare, în acest fel el va fi încurajat să se asorteze cu tine, purtându-i și protejându-și ochișorii. Acestea sunt concepute în așa fel încât să nu alunece.

Lentilele sunt realizate pentru a acoperi în totalitate câmpul vizual. Protecția UV400 împotriva razelor ultraviolete este incorporată în toate modele de ochelari prezente pe Little Prints.

Indiferent de modelul ales, ochelarii de soare vin însoțiți în săculețul special pentru depozitare și protecție.

Pe site-ul oficial LittlePrints.ro sunt disponibile toate modelele de ochelari, plus specificațiile acestuia detaliate. Trebuie doar să-l accesezi și să te pregătești pentru un scroll lung. Au fost introduse atâtea modele, în diferite variante, întocmai ca cel mic să aibă multe opțiuni. Știm cât de pretențioși pot fii copii și, ca părinți, ne dorim să le facem pe plac numaidecât.

Prețurile variază în funcție de fiecare model

 Dacă în momentul achiziționării produselor stocul este indisponibil te poți abona la newsletter-ul Little Prints, iar echipa te anunță atunci când produsul revine. De asemenea, vei primi notificări cu ofertele promoționale și reducerile constante de preț, pentru a fi informat de fiecare dată. De asemenea, atunci când Little Prints lansează un produs nou, tu vei ști de îndată.

Contact:

+4 0725 766 847

 hello@littleprints.ro

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.