Panouri radiante personalizate

Inainte sa trecem la subiect, haideti sa vedem ce sunt aceste panouri radiante.

Panourile radiante reprezinta o sursa inovatoare de incalzire a locuintei, inlocuitoare a metodelor clasice, ce au la baza acelasi principiu de incalzire cu al incalzirii solare.

Ca si incalzirea solara, panourile radiante incalzesc prin radiatie infrarosie, actionand cu prioritate asupra obiectalor din incapere, incalzirea aerului realizandu-se indirect, de obiectele incalzite. Astfel, suprafata care incalzeste este mult mai mare decat in cazul metodelor clasice de incalzire, acest lucru asigurand o temperature uniforma in intreg spatiul.

Acest principiu de incalzire limiteaza pierderile de caldura la minim, costurile aferente incalzirii fiind considerabil mai mici, comparativ cu metodele clasice de incalzire.

Ce inseamna panouri radiante personalizate

Producatorii autohtoni de panouri radiante confera clientilor posibilitatea personalizarii panoului, prin aplicarea unei imagini, la alegere, pe placa frontala a acestuia.

Astfel, achizitionand un astfel de panou, il poti folosi atat ca pe un tablou, cat si ca pe o veritabila sursa de incalzire.

Panourile radiante personalizate corect dimansionate reprezinta o sursa completa de incalzire ambientala, nemaifiind nevoie de suplimentare cu o alta sursa.

De unde se pot achizitiona panouri radiante personalizate?

Sunt mai multi distribuitori de panouri radiante personalizate, insa intentia fiecaruia dintre noi este sa il alegem pe cel mai bun, cu preturi bune si capabil de a ne face o recomandare optima, astfel incat sa ne bucuram la maxim de avantajele conferite de aceasta impresionanta metoda de incalzire.

Ca si recomandare, un comerciant de panouri radiante personalizate profesionist, cu vasta experienta in acest domeniu, gasesti aici: panouri-radiante-infrarosii.ro.

Unde se instaleaza panourile radiante personalizate?

Avand in vedere dubla utilitate (tablou si sursa de incalzire), panourile radiante personalazate se recomanda a fi instalate pe un perete lateral al incaperii, la o inaltime aproximativ 90 cm de la podea.

In ceea ce priveste incadrarea pe perete, se recomanda instalarea cat mai aproape de centrul peretelui, astfel incat radiatia sa fie distribuita uniform in incapere.

Aceasta din urma recomandare este valabila in cazul in care se instaleaza un singur panou radiant in incapere.

In cazul in care instalezi doua sau mai multe panouri radiante personalizate in aceeasi incapere, acestea se pozitioneaza proportional pe suprafata peretelui, astfel incat sa acopere uniform incaperea.

Mai multe informatii despre aceasta sursa inovatoare de incalzire gasesti aici: http://chibzuintza.ro/incalzire-panouri-radiante-infrarosu/ si aici: cemerita.ro/am-utilizat-panouri-radiante-si-va-spun-parerea-eu-nu-vorbesc-din-carti-si-studii/

SAMSUNG

SAMSUNG

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.