Pantalonii scurți versus fusta mini.

Cum suntem în plin sezon estival, se pare că se schimbă moda încet încet. Până anul trecut era la modă fusta mini. Însă anul ăsta pantalonul scurt rupe.
Și nu vorbesc de orice fel de pantaloni scurți. Vorbesc de blugi tăiați, de li se văd buzunare pe pe crac în jos în față, iar la spate se văd pre-bucile.

Pre-buca este bucata aia de carne care face legătura dintre picior și buca propriu zisă. Bucata asta e lată de 2-3 degete. Ca spuma de la bere. Probabil sunt ceva rude, altfel nu înțeleg nici analogia pe care o făcui și nici desfătarea cu care ne uităm la ele.

Ori că-s în Mall (nu mă duc în Mall că-mi place să mă plimb ca să mă vadă lumea, mă duc la ce filme prind), ori pe stradă, în metrou, în autobuze, peste tot. Ba chiar și la coadă la ceapă, la aprozar, musai să văd o gagică cu șlapi și pantalonași d-ăștia de blugi. Că deh, e la modă!

Însă mă bucur că nu am văzut multe proaste femei cu cizme în picioare, cum era moda anul trecut.

Însă peste tot numa pantalonași scurți. La un moment dat te plictisești naibii, vrei să vezi și tu o fustă mini. Nimic nene. Modă tâmpită, nădragi scurţi, ce nu suport eu. Cel puţin la bărbaţi. Ca şi sandalele. Să mă baţi şi nu port sandale… O fustă mini amărâtă am văzut toată vara. Una mă! Și n-o vedeam nici p-aia dacă nu mă îmbrăcam cu ea!

Și că tot v-am spus despre pantalonii scurți, hai să vă și arăt niște modele mișto. Să vină gagicile!

Voi ce părere aveți de moda asta? Și-n caz că e vreo femeie comentatoare, purtați pantaloni scurți? În defavoarea fustei mini?

bucute umblatoare buci-1

buci-6

buci-7

buci-12

buci-2

buci-3

buci-4

buci-5

buci-8

buci-9

buci-10

buci-11

buci-13

buci-14

buci-15

buci-hoola-hoops

Comments

comments

14 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
CA TOT OMU’ PAN’ CE MORI, ALERGI (O VIAȚA) DUPĂ… SĂRBĂTORI!

Și iată așa, doar peste câteva zile va vine iar... Crăciunul!Cea mai mare sărbătoare a creștinătățîi, așteptată de când se...

Stil de viață sănătos

Peste tot vedem întrebarea asta capcană. Tu ai un stil de viață sănătos? Nu, nu am. Și tare aș vrea...

NU VA TEMETI! FRICA VA FACE SCLAVI!…

,,Aceasta nu este o pandemie de coronavirus, ci o pandemie a spaimei, a fricii si dezolarii pentru resetarea lumii: de...

Close