Pantofii de nunta, una din cele mai grele alegeri

Nunta reprezinta fara nici o indoiala unul din cele mai frumoase evenimente pe care un om le traieste in aceasta viata. Insa, pana sa ajungi sa savurezi acest eveniment, este nevoie sa treci printr-o perioada de stres si mult nervi. Dupa cum probabil deja ati ghicit, ma refer la perioada pregatirilor de nunta.

Achizitionarea vestimentatiei pentru nunta reprezinta una din cele mai stresante activitati, deoarece mirii vor primi sfaturi din toate partile si vor vizualiza foarte multe obiecte vestimentare. Pentru femei, aceasta activitate va fi si mai stresanta, deoarece ele isi doresc sa arate perfect in permanenta, cu atat mai mult in ziua nuntii. Cu toate ca mirii vor fi bombaradati in acea perioada cu tot felul de sfaturi, atunci cand isi alege pantofii de nunta, mireasca trebuie sa tina cont de anumite sfaturi. Dintre acestea, cele mai importante, sunt urmatoarele:

  • Indiferent de modelul de pantofi eleganti pe care te decizi sa ii achizitionezi, acestia trebuie sa fie confectionati din piele naturala. Intr-adevar, pe piata vestimentara se gasesc foarte multe imitatii care arata foarte bine insa, nici una dintre aceste perechi de pantofi nu iti va oferi avantajele pe care ti le ofera pantofii din piele naturala. Unul dintre aceste avantaje este faptul ca in pantofii din piele naturala nu iti va transpira picioarele, lucru foarte important atunci cand trebuie sa stai incaltata cateva ore.
  • Atunci cand alegi forma tocului va trebui sa tii cont de faptul ca va trebui sa stai incaltata cu respectivii pantofi destul de multe ore. Astfel, in cazul in care vei opta pentru un toc subtire, asa cum fac multe mirese, va trebui sa te astepti ca durerile de spate sa apara la scurt timp dupa ce te-ai incaltat cu respectivii pantofi. Deoarece nunta reprezinta un eveniment atat de important, specialistii recomanda achizitionarea unei incaltaminte eleganta, care sa ofere un grad ridicat de confort si eleganta.
  • Nu doar materialul din care sunt confectionati pantofii conteaza, ci si culoarea acestora. Daca in trecut acestia trebuiau sa fie albi, in momentul de fata acest criteriu nu mai reprezinta o regula. Cu toate acestea, nu trebuie sa iesi in evidenta in mod negativ din cauza culorii pantofilor.

Tu de ce sfaturi tii cont atunci cand alegi pantofii pentru nunta?


wedding

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.