Pentru că…

cornflakesDe la o vreme, văd că e la modă altă idioțenie. Asta cu “pentru că… rahat“, “pentru că… orice“.
Așa e românul, cum scoate vreun cretin o perlă, e adoptată la nivel național.
Prima oară a fost aia cu “nu știu, nu știu d-astea“. Apoi au trecut la “cado” în loc de cadou. Și mai aveau vreo câteva cuvinte de le tăiau “u” din coadă.
După ce s-a suprasaturat terenul de prostia aia, toți cocalarii și-au găsit alt model drept de urmat. Ăla cu “mai taie din ele dă-le dracu“.

După ce-au început unii să-și dea seama că deja e prea mult, au trecut la altele. Nu le cunosc pe toate, nu-i treaba mea să fiu la modă cu ultimele trenduri în materie de cocolărism verbal.
Acum s-a ajuns la “pentru că“. Asta DEOARECE un bețiv cu prea puțini neuroni a declarat că el e fan Paul Walker, pentru că… automobile.
De atunci au înnebunit toți. Se folosește pentru că… orice în mod obsesiv. Cred că pentru că ăsta a depășit numărul de haștahuri de pe facebook.

Nu înțeleg de unde tendința asta bolnavă? Chiar nu se mai găsesc ticuri d-astea verbale fără să fie copiate de la vreun bețiv? Oameni pe care în mod normal n-ai da doi bani “uite-l bă și pe prostul ăla“, asta DEOARECE “eu sunt un ciumeg, sunt peste orice idiot de-i dat pe sticlă, cum naiba de-i fac pe toți cretinii vedete, nu știu“, aleg fără să pregete fel de fel de tâmpenii spuse de ăla, deoarece e mișto, e mandy și trendy și culeanu și la modă.

Nu mai există niciun fel de regulă văd. A bunei creșteri, o limită autoimpusă, un prag al ridicolului. Nu nene. Pentru că… vrem noi.

Cred că-n ritmul actual vom ajunge să-l votăm pe “pentru că” la președinție. Și-am făcut și sloganul electoral:
“Pentru că… țară, popor, pentru că!”.

Asta deoarece, mergând pe principiul unde-s doi, puterea crește, “pentru că” de două ori e mai bun decât un singur “pentru că“.

LOGIC!

Comments

comments

20 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.