Peștii și curvele din București vor fi microcipați

Știre șoc de ultimă oră!
Peștii și curvele din București vor fi microcipați este afirmația incredibilă domnului colonel Ciocănescu Israel, din cadrul Poliției Române, secția MU (Moravuri Ușoare).
Întrebat de ce această metodă oarecum neobișnuită, acesta a replicat.

pimp_and_ho_party_referees_6_06_005– Era inadmisibil! Trebuia să se facă ceva de mult timp. În ultima vreme s-a observat un fapt îngrijorător. Curvele nu rămâneau la locurile stabilite dinainte de pești și-o luau razna pe străzi.

“S-au creat destule altercații deoarece curvele intrau pe teritoriul altor fete de aceeași situație. Nu puține au fost cazurile în care clanurile mafiote s-au luat la bătaie din cauza aceasta.
În urma unor bătălii stradale iscate de curvele care intrau în alte teritorii decât cele dinainte stabilite, au fost internate nu mai puțin de 710 persoane, de la începutul anului până în prezent. numărul este egal cu cel al accidentelor ușoare produse de automobile, în același perioadă.

Așadar, începând cu sfârșitul anului acesta, toți peștii și toate curvele vor fi microcipați, pentru o monitorizare prin GPS corectă.
Pentru această inițiativă lăudabilă s-au alocat deja 69 milioane de euro din bugetul de stat.

Acum totul va fi mult mai ușor, și pentru cetățenii de rând care vor apela la serviciile curvelor, cât și pentru noi, organele de ordine. Nu vom mai alerga în disperare pe străzi, arzând benzina degeaba, încercând să aplanăm conflicte ce se pot isca mult mai ușor decât un foc de paie.
bitch-2 bitch

Așadar vom economisi benzină, vom economisi medicamente și asistență medicală (dacă nu-s bătăi, nu vor fi nici medicamente uzitate), precum vom scuti și potențiala distrugere a unor bunuri aparținând statului, precum și ale persoanelor particulare, cetățeni cinstiți.
În urma băptăilor de obicei erau incendiate mașini, iar multe magazine erau sparte, munca noastră fiind îngreunată, deoarece magazinele nu erau neapărat spartew de clanurile mafiote care se băteau pentru un teritoriu al curvelor, ci de oameni care scăpau basma curată, toate daunele fiind imputate șefilor de cartiere rivale”.

Rămâne de văzut dacă această inițiativă va avea ca rezultat final scăderea numărului de altercații între bandele rivale din Capitală.

Comments

comments

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.