Pierde Samsung teren?

Apar zi de zi modele noi de telefoane, atât de la firme consacrate, cât și de la firme noi. Iar anul acesta, se pare că lupta se dă în camere selfie. Cu cât mai mulți megapixeli, deschiderea cât mai mică, led la camera frontală s.a.m.d.

Și observ faptul că gigantul Samsung, deși scoate modele noi an de an, la calitatea fotografiilor cam stă pe loc. Și nu o zic doar eu, observ la Cetin că multe lume preferă Huaweiurile. Sunt fan Samsung, însă noul meu telefon nu este produs de sud coreeni, ci de chinezi. Un Huawei Mate 20 lite. Atât s-a putut, atât am luat. Și nu l-aș fi luat că voiam musai ceva mai nou și mai bun, însă Note 3-ul a luat-o rău razna și l-am tras pe linie moartă.

Nu mă dă pe spate selfiul cu Huaweiul însă. Și cum fac eu un selfie o dată pe lună, nu mă deranjează așa mult. Dar pe partea de foto a început să devanseze camerele foto de pe Samsunguri. Oricum, atât Samsung cât și Huawei au folosit DSLR-uri pentru poze, apoi anunțând, cu surle și trâmbițe că pozele sunt realizate cu telefoanele lor. 

Oricât ar încerca producătorii de telefoane, nu vor ajunge (prea curând) la calitatea pozelor demnă de un DSLR. Dar pentru momnt, telefonul mobil poate ține loc de cameră foto/ video cu brio, putând fi folosit și la turnarea unor filme.

Revenind la Samsung, cine știe ce ne oferă viitorul? Amintiți-vă că nimeni nu se gândea vreodată că Nokia va fi detronată. Și acum e undeva jos, aproape uitată de vechii fani ai brandului…

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cel mai bun laxativ este… hot-dogul de la Ikea!

Fără ca acest articol să fiu unul negativ la adresa magazinului Ikea, am descoperit de-a lungul timpului, că, pentru mine,...

Ce super-putere ai vrea să ai?

Dacă ar fi să alegi din sacul lui Moș Crăciun o singură super-putere, care ar fi aceea? Puteți alege orice....

Nu judeca!

Una din marile greșeli ale oamenilor e datul cu părerea. Nu zic de ideea proprie pe care și-o spune fiecare...

Close