Ultima fiță a pițipoancelor – să stea pe facebook la cinema

A trecut vremea rozului bonbon și a hainelor cu animal print, alea-s atât de 2010! Acum e la modă altă pițipongeală. Cea a unghiilor cu gel și cea a statului pe facebook în sala de cinema. Am avut ghinionul să stau lângă două pițipoance zilele trecute la film. Hai, să mai fi zis, cât erau reclamele, am tăcut, am lăsat fata să-și termine pupicii, like-urile la pisicuțe și comentariile la citate din Poptămaș, n-am deranjat-o.
Însă deja când a început filmul de câteva minute bune și tu tot cu nasul în telefon și cu luminozitatea la maxim, păi să nu te bag în…?

M-am dat către ea și i-am zis:
– Scuze!

S-a speriat aia, a sărit în ailaltă care-și sorbea sucul privind în telefonul ăsteilalte:
– Vai, ce m-ai speriat!
– Închide și tu telefonul ăla, că deranjezi pe toată lumea!
– Pe care, că nu a zis nimeni nimic!
– Enervezi pe toți cei din jur cu lumina de la el!
– Dar cum, că-l țin aproape de mine!

Nu voia duduia să priceapă că ecranul telefonului DERANJEAZĂ într-o sală de cinema întunecată.
pitzi

A pus telefonul în geantă. După vreo 10 minute iar l-a pornit, dar îl ținea ascuns în palme, îndreptat către prietena ei. Îl închidea și-l redeschidea din 15 în 20 de minute. Îmi venea să-i iau telefoinul și să i-l arunc peste rândurile din față, fix pe scenă, în fața ecranului. Mai aveam puțin și aia făceam. M-a oprit nu treaba că mi-ar fi cerut aia bani pe un iPhone țăndări, ci din respectul atât pentru ceilalți participanți la film, care, în mod sigur, nu doreau circ ieftin, cât și a organizatorilor care m-au invitat la avanpremieră.

Filmul se numește Love the Coopers (Haos de Crăciun) și va fi prezent în cinematografele din țară, mulțumită Freeman Entertainment. Nu m-am putut bucura pe deplin de film, din cauza pițipoancei din stânga. Pelicula mi s-a părut cam statică pentru o comedie, cu toată că au fost câteva faze la care s-a râs copios. Vreo 3 faze am pierdut eu, uitându-mă la ce scria făptura pe facebook.

Voi ce-ați fi făcut în locul meu?

Sursa foto: independent.co.uk

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.