Am plecat la mare!

L-am sunat zilele trecute pe C, să-i zic la mulți ani. A făcut și el venerabila vârstă de 32 de anișori. Ziua nu mi-a răspuns, abia pe la ora zece seara mi-a dat telefon.
– Ce faci mă nene? sun la tine toată ziua și nu răspunzi?
– Pedalam, am plecat la mare!

Ăsta și-a făcut un obicei de-a pleca la mare cu bicicleta. Fără tren, da. Mi-a arătat niște poze de-am rămas blocat. Plaje superbe, apă curată, nici țipenie în jur pe 10-12 kilometri. Găsise o scoică cât palma de mare, pe care a lăsat-o acolo, în natură, unde e locul ei.
Pleacă omul cu rucsacul plin de conserve, pompă pentru bicicletă, petice pentru roți, sac de dormit, câteva baterii, un cuțit și telefonul. cât pedalează i se încarcăp telefonul, iar când se întunecă și vrea să pedaleze, pune lanterna pe dinam. Într-o noapte a mers cam 30 de kilometri, pe negură, fără oameni în jur. Câmp, pustietate.
Am zis că aș merge și eu așa într-o excursie cu el, dar cine naiba e-n stare să pedaleze așa de nebun? De-aș avea o bicicletă cu 3 roți, hai c-aș da-n pedale, dar cu două, normală, nici să mă bați.

Ăsta, de nebun, a plecat iar la mare. Stă o săptămână, la cort sau în cherhanale abandonate, singur pe plajă, fără poluare, fără alge, fără oameni în jur. Eu nu rezist singur o zi, darămite o săptămână. Însă dacă aș fi cu cineva, poate aș rezista câteva zile. A, dacă am fi mai mulți? Vreo 10 inși? Mamă-mamă, nu m-aș mai lăsa plecat de acolo!

Și ce peisaje frumoase a pozat… O fotografie superbă îl arăta la volanul unei mașini (o camionetă), iar în spate era bicicleta. Mașina aia, de fapt, era doar caroseria, fără roți, fără volan, motor, cutie etc. Doar caroseria și niște scaune jerpelite. nici ușă nu avea!

Și dacă el m-a tot amețit cu marea, cum pedalează el de nebun atâta vreme, m-am gândit să vă arăt și vouă niște peisaje superbe de pe litoral. Așa, poate mai vă gândiți că-i frumos și la plajă nu doar prin baruri de fițe la Mamaia…

Beautiful beach and sea Beautiful beach and sea

Beautiful beach and sea mare

mare Beautiful beach and sea

Beautiful beach and sea Beautiful beach and sea

De ce am zis Mamaia? Deoarece acum, dacă vă luați din timp bilet, găsiți prețuri excelente la cazare Mamaia, de pe BookingExpert. De exemplu, la Hotel Corabia Piratilor Mamaia, camera costă acum 120 lei. Același preț îl puteți găși și la Hotel Majestic Mamaia, unde am fost acum câțiva ani, foarte aproape de plajă.
Ambele hoteluri au servicii ireproșabile, astfel încât vacanțele dvs. se vor desfășura în cele mai bune condiții. Păcat că după 1-2 săptămâni va trebui să veniți înapoi!
pirati majestic

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Informatii despre camerele de supraveghere

Exista mai multe tipuri de sisteme de supraveghere in functie de nevoile fiecarei persoane. Ceea ce variaza foarte mult este...

Vrei o vacanță de neuitat? Du-te la Bușteni!

Un prieten are o cabană excelentă în Bușteni și m-a rugat să-i public anunțul. Eu am fost de 3 ori...

Animale chinuite pe feisbuc

Văd că de la o vreme nu mai e la modă să pui poze cu pisicuțe drăgălașe, copilași frumușei și...

Close