Poarta corect salopeta

Salopeta este unul dintre articolele vestimentare destinate reprezentantelor sexului frumos care desi la un moment dat se afla in declin, in momentul de fata se regaseste in tendintele modei motiv pentru care acesta nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei. Avand in vedere ca acest articol vestimentar a fost conceput initial pentru a fi purtat de catre barbati inca sunt modele de salopeta pentru dama care au in constructia lor influente masculine. Din acest motiv acestea trebuie alese cu mare atentie si purtate alaturi de accesorii cat mai feminine la fel ca si in cazul achizitionarii uni hanorac dama de pe answear.

Ca oricare alt articol vestimentar feminin si salopeta trebuie sa scoata in evidenta trasaturile feminine motiv pentru care acesta trebuie sa fie unul dintre cele mai importante criteii de care trebuie tinut cont in momentul in care se achizitioneaza o salopeta pentru dama. Acest lucru presupune achizitionarea de salopete cu decolteu rotund ori in V, cu spatele gol ori stranse pe talie in cazul in care nu exista kilograme in plus.

Culoarea nu reprezinta doar un moft atunci cand vine vorba despre achizitionarea unui lucru ci este un element destul de important pentru ca si prin intermediul culorii pot fi transmise anumite semnale. Avand in vedere ca pentru articolele vestimentare culoarea inseamna feminizarea ori masculinizarea acestora, trebuie tinut cont si de acest aspect in momentul in care se achizitioneaza o salopeta dama, mai ales in conditiile in care salopeta are influente masculine. Pentru a fi cat mai feminina acesta trebuie sa aiba o culoare vie care in momentul in care o vezi te trimite automat cu gandul la ceva frumos. Culorile deranjante din punct de vedere vizual trebuie evitate sub orice forma.

Chiar daca pare greu de crezut ca simplitatea poate transmite feminitate avand in vedere tendintele actuale ale conceptului de feminitate, din punctul meu de vedere acest lucru este posibil. In acest sens una dintre cele mai bune dovezi este reprezentata de o salopeta simpla dar eleganta purtata alaturi de bijuterii care de asemenea trebuie sa transmita eleganta si simplitate. Desi la prima vedere pare simplu, purtarea unei vestimentatii simple dar elegante este destul de greu de realizat.

Dimensiunea salopetei reprezinta un alt criteiu care din punctul meu de vedere face diferenta dintre o salopeta cu influnete masculine si una care emana feminitate. Chiar daca modelele scurte de salopeta nu pot fi purtate la anumite evenimente acestea transmit cel mai bine conceptul de feminitate, neacoperirea unor zone ale corpului fiind unul dintre motivele care stau la baza acestei afirmatii.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.