Poți avea succes în afaceri cu echpamente pentru Horeca

Prietenul meu, Marcel, m-a vizitat zilele trecute, fiindcă fusese plecat din București cu o cazia sărbătorilor de iarnă și nu ne mai văzuserăm de ceva vreme. În timp ce ne beam o cafea, m-a anunțat că vrea să intre în afaceri, în domeniul HoReCa (hoteluri, restaurante, catering), așa că mai întâi va cumpăra o masina de spalat profesionala de la DacTrust. Era convins că se poate avea succes în afaceri achiziționând echipamente și accesorii pentru Horeca.

Marcel pusese ochii pe o mașină de spălat cu turație ridicată, cu capacitatea de 10kg. Mașina are un microprocesor computerizat cu 16 programe, 1000 rot/min, factor centrifugal 350 G, compartiment pentru 4 tipuri de detergenți, control electronic de balanță. Mașina selectează separat temperatura, nivelul apei și timpul pentru fiecare program, are cuvă din inox cu volumul de 100 litri, motor cu inversor de rotație și variator de frecvență. Are  pompă de scurgere integrată și consum redus de apă. Marcel a adăugat că nu-i deloc scumpă pentru ce poate să facă.

Sigur, masina de spalat era numai începutul. Intenționa să mai cumpere tot de la Dactrust o mașină de călcat industrială. Spunea că e obligatoriu să-și ia un calandru de spalatorie profesionala de rufe, mai precis, un calandru electric cu viteză variabilă.

Calandrele electrice de la Dactrust au o viteză de călcare variabilă, între 1 și 5 metri/minut și au productivitatea de călcare de până la 25-30 kg/oră. Sistemul de înlocuire a rolei e lesne de folosit, iar calandrul e dotat și cu un sistem de protecție a mâinilor.

Dactrust e unul dintre cei mai mai mari furnizori interni de echipamente Horeca și lucrează numai cu producători de renume, care aduc garanția calității pentru fiecare produs realizat. De altfel, Dactrust a echipat și utilat numeroase hoteluri, restaurnate, cantine, cafenele, spălătorii etc. Aici se mai găsesc accesorii și consumabile pentru aceste echipamente.

Marcel părea de neoprit. Era convins de că îi era absolut indispensabil un uscator de rufe performant pentru spalatorie profesionala, desigur, tot de la Dactrust, firmă pe care o stima foarte mult. Încă nu știa în ce uscator de rufe horeca să investească, dar printre cele de la Dactrust se găsesc uscătoare profesionale cu control analogic, uscătoare cu microprocesor și uscătoare economice. Deocamdată, Marcel avea numai planuri, dar sunt convins că le va pune în aplicare. Iar acel uscator de rufe horeca de care amintise nu era ultimul pe lista lui de achiziții.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.