Prea multă prostie…

De câteva zile văd numai scandal pe rețelele de socializare. Că America a legalizat căsătoriile între persoanele de același sex. Să fie la ei acolo. Ah, uite că nu-i chiar așa. Eu, pentru că am afirmat asta, mă aștept să primesc niște castane imaginare, căci, ce-am eu cu bieții homosexuali?
Nu băi. Hai să vă explic cum stă treaba asta.
Nu-mi pasă ce face Gigel cu Costel. Sunt prieteni buni, iubiți etc. Treaba lor. Treaba fiecăruia ce face la el acasă. Asta nu înseamnă că n-am dreptul să nu fiu de acord când văd doi homosexuali (sau două lesbiene) sărutându-se. Degeaba o băgați p-aia cu “dar la filme porno cu lesbiene cum de te uiți, mă ipocritule?“. Nu-mi (mai) plac filmele cu lesbiene. Îmi plăceau când aveam 16 ani și coșuri pe față.
În realitate, lesbienele nu sunt fotomodele. Bărbații la fel. În realitate nu-i ca-n filme. Nu-s numai femei rupte din reviste și bărbați cu pătrățele și gropițe în obrăjori. În realitate bărbații sunt poate chelioși, poate cu burtă etc. În realitate, homosexualul nu arată la o paiață. Homosexualul normal nu-i ăla care iese în evidență, că-i rujat, machiat etc. Arată a bărbat, nu a femeie. A, că poate și mai efeminat e partea a doua.
Homosexualitatea asta nu “lovește” în persoanele care sunt de Neckermann.

o-GAY-MARRIAGE-facebook
Da, sunt de acord cu homosexualii, îi tolerez, nu mi-e frică că mă vor urmări seara în autobuz să mă prindă la înghesuială și să mă ducă într-un gang. Astea-ș povești de adrormit copiii și fetițele virgine. Pot duce o discuție despre orice cu un homosexual sau lesbiană, fără a fi într-un fel împiedicat de ceva. Culmea, chiar și despre sex sau relațiile de cuplu.

Însă văd prea multă prostie în jur. Văd oameni care, după ce și-au schimbat pozele de profil în poze cu curcubee, par a se fi îndobitocit brusc. Păi, se pare, că nu cumva mai ai voie să te declari heteroxexual, fără să-ți atragi niște palme. Că ești dobitoc, înapoiat și bisericos.
Ei bine, sunt heterosexual și mă mândesc cu asta. Nu-i nicio rușine. Cum nici unui homosexual nu-i e rușine să declare asta (deoarece e dreptul lui, natural, ÎNTĂRIT ȘI DE CONSTITUȚIA ȚĂRII), la fel nu mi-e mie să declar cele amintite. Că-s însurat cu o femeie.

Nu înțeleg de ce cei din jur încep să fie dintr-o dată înțepați de afirmația mea. Culmea știți care e? Faptul că ești privit cu dezgust tot de persoane heterosexuale. Niciodată un homosexual nu te va privi cu oroare doar pentru că iubești femeile! Niciodată.
Nu am auzit un homosexual să facă scandal pe tema asta. Atunci, voi de ce faceți atâta tam-tam? De când nu mai am dreptul, repet, GARANTAT PRIN CONSTITUȚIE de-a avea propria mea opinie?

În prezenta ordonanţă, prin discriminare se înţelege orice deosebire, excludere, restricţie sau preferinţă, pe bază de rasă, naţionalitate, etnie, limbă, religie, categorie socială, convingeri, sex sau orientare sexuală, apartenenţă la o categorie defavorizată sau orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrângerea sau înlăturarea recunoaşterii, folosinţei sau exercitării, în condiţii de egalitate, a drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale sau a drepturilor recunoscute de lege, în domeniul politic, economic, social şi cultural sau în orice alte domenii ale vieţii publice.

Sursa

Așadar, nu începeți voi să faceți lobby pentru homosexuali, când niciun homosexual nu face atâta tam-tam pe tema asta. Ei se bucură că au fost, într-un final acceptați “legal“. Am pus între ghilimele, deoarece erau acceptați de constituția americii de-o bună bucată de vreme.

Părerea mea despre căsătoriile lor? E împărțită, sincer să fiu. Sunt de acord cu căsătoria în acte, dar nu în fața unui preot. Da, sunt eu mai old-fashion și înaopoiat, însă știți care e treaba? E DREPTUL MEU!
E dreptul meu să-mi apăr convingerile cu care am fost crescut 35 de ani. Nu-mi spuneți mie că-s ipocrit când până acum 10 ani maxim îi priveați pe homosexuali ca pe ciumați.

Acum s-a schimbat mentalitatea aia pe care-o aveam demult. am înțeles și noi că și homosexualii au aceleași drepturi ca și noi. Da, au dreptul să se îndoare, să adopte copii, să se țină de mână, să se sărute etc. Însă, într-o societate în care MAJORITATEA este heterosexuală, să nu se mire nimeni dacă cineva face urât și începe cu cuvinte de batjocură.

Rămâne de văzut dacă înțelege cineva ceva din acest artico sau voi fi înjurat că nu-s eu de acord cu căsătoria (în fața preotului). Să auzim de bine.

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cum să-ți dublezi memoria RAM în câteva minute – sfat practic

Fiind un flăcău care stă pe computer câte 16 ore pe zi, țin și un browser deschis mai tot timpul...

Amintiri din comunism – Sticle goale

O alta amintire din comunism este legata de sticlele goale. Existau sticlele alea grele de lapte, o bucurie sa-ti cada...

Filme de vizionat duminica

Azi, pentru mulți ultima zi de "vacanță", am de recomandat 3 filme pe care trebuie să le urmăriți. Nimic cu...

Close