Prima zi

In prima zi abia am intrat putin cu picioarele in mare. Pot spune ca asa apa calda n-am prins de cand ma stiu. Mai mai sa cred ca-i apa stransa langa piscina.
3
Acelasi complex de hoteluri ca acum doi ani. Hotel Orfeu, Hotel Comandor si Hotel Amiral. Acum doi ani am fost cazati la Orfeu si mancam la Amiral. Acum suntem cazati la Amiral, micul dejun il luam aici, iar pranzul si cina unde vrem, Comandor sau Orfeu.
Ieri am luat un cotlet de porc cu varza calita la pranz, iar seara un snitel cu cartofi prajiti, unde am mai luat A mea nevasta si-a comandat o salata si cascaval pane.
Numai mie mi se intampla sa-mi faca mai mult cu ochiul mancarea altuia din farfurie? Intreb si eu…
Insa am convenit sa dam mai rar la Comandor la mese. Deoarece e cu servire. Astepti dupa mancare de-ti vine acru. Adica 10 minute, nu cumva sa credeti ca asteptati ca-n filmele proaste, cu orele, sau pana iti creste barba.
Insa, fiind cu servire, la sfarsit iti lasa carnetelul pe care trebuie sa semnezi nota. Insa, parca te obliga putin moral sa-i lasi si ceva acolo chelneritei.
Si sa-i lasi 10 lei in plus la fiecare masa, parca mai bine te duci si iei masa in oras, la pizzerie!

Seara, ca niciodata, am cazut frant, Pe la 11 seara dormeam bustean. La 6 si 15 eram in picioare. E racoare noaptea si dimineata. Stau cu cipicii de Peter Pan in picioare, deoarece am fost prevazator.

2

Insa, spiritul patriotic al romanului se vede si-n hotel de 4 stele… Nu am putut sa ies pe balcon fara papuci, deoarece aveam numai coji de alune pe balcon. Nu neaparat ca au fot aruncate acolo (desi nu bag mana in foc), ci ca au fost suflate de vant. Insa, atunci cand sufla vantul ceva, parca mai raman urme si-n urma, nu? Ei bine, balcoanele vecine sunt curate ca-n palma!

Ma rog, voi cere o maturica sa curat, nu-i asta problema. Problema este, in continuare, mentalitatea. Nu sunt eu obligat sa fac curatenie dupa altul. A, daca asta mi-e jobul, da. Insa, si eu ca si altii, am venit pe litoral pentru distractie, nu pentru o slujba sezoniera de maturator la malul marii!

Mai multe pe Calator.im!

Comments

comments

15 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Mi-am tras un nepot cum altii n-au!

Cata vreme am fost holtei, eram atent si nu prea la zile onomastice sau aniversari, dar, atunci cand imi aminteam,...

Bloggerii mei – 3

Tibi's Blog Blogul lui Tibi. Omul ăsta reuşeşte de fiecare dată să mă treacă prin diferite stări. De la bălos...

O metodă elegantă de tortură?

După ce-am următit Person of Interest și Blacklist, am observat fel de fel de metode de tortură, mai mult sau...

Close