PROFESOR CARE OBLIGA ELEVII SA POARTE PE CAP…CUTII DE CARTON!?

Motivul?Zice-se ca acestia(adica elevii)sa nu poata copia la diverse examene! Practica stupida,ba chiar trasnita si total ne pedagogica , nu s-a intamplat ,cum eventual s-ar crede ,la noi,in Romania(deocamdata!),ci la un liceu din Mexic si-a atras critici dure dupa ce a obligat elevii sa poarte pe cap…. banale cutii de carton !Nu-i mai putin adevarat ca si pe la noi,prin scolile de toate gradele,se mai intampla fel de fel de anomalii.De la localuri de scoala total ne pregatite sau ponosite,fara elementare conditii de igiena si numeroase alte nereguli,pana la scene de …amor intre elevi si profesoara!(https://adevarul.ro/entertainment/film/profesoara-prinsa-timp-sex-elev-)!!!

Revenind insa la cele intamplate in Mexic,trebuie sa va spun ca profesorul …minine,Luis Juarez Texis, directorul liceului El Sabinal din statul mexican Tlaxcala, a fost acuzat ca a umilit elevii si a încalcat astfel drepturile omului dupa ce o fotografie care îl înfatiseaza în rol de supraveghetor la o testare a devenit virala pe retelele de socializare.Printii elevilor au cerut cu insistenta organelor abilitate sa-l demita imediat:

„Denuntam acest act de umilire, de violenta psihica, fizica si emotionala la care au fost supusi elevii din El Sabinal. Iata felul în care Luis Juarez Texis trateaza si umileste elevii! Ca parinti îngrijorati pentru educatia copiilor nostri, imploram autoritatile federale si institutiile care se ocupa de drepturile tinerilor sa actioneze imediat si sa-l demita pe Luis Juarez Texis”, au scris pe Facebook parintii scandalizati.Fotografia cu elevii purtând pe cap cutii de carton prevazute cu gauri pentru ochi a fost redistribuita de mii de ori, fiind preluata si de presa nationala mexicana. Însa, în loc sa-l condamne pe profesor, cei mai multi utilizatori l-au felicitat ca a gasit o modalitate eficienta de a-i împiedica pe elevi sa copieze.
„Bravo,… profesore! Aceasta metoda nu le aduce nici-o vatamare si parintii ar trebui sa-si faca mai multegriji în legatura cu învatatura copiilor decât în legatura cu cutiile acestea”, a comentat o persoana. „Excelenta tehnica, felicitari profesorului!”, a scris altcineva…Fiecare cu parerea si optica sa.Dar dupa ce reporterii locali i-au cerut sa comenteze situatia creata, profesorul…minune, care apare în fotografie în spatele elevilor, a spus ca a actionat numai ca observator si ca elevii au consimtit la aplicarea acestei metode… originale.Subiect interesant,nu?

Marcel Ciubotaru

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cele mai frecvente semne ca partenerul de viata este infidel

Va aduceti aminte cu melancolie de vremurile in care impreuna cu partenerul de viata erati parca de nedespartit? Nu este...

Cum descarci filmulețele de pe facebook?

Am văzut de multe ori filmulețe comice pe facebook. Clipuri pe care nu am reușit să le găsesc pe youtube,...

OARE CUM, CAND SI UNDE VOM AJUNGE CANDVA?

Pun aceste firesti intrebari, aprioric convins ca cele scrise (ca si altele) pe aceasta pagina de blog sunt, pentru unii, doar...

Close