Programare la un salon hair and beauty? Ce spui daca te programezi cu Stailer?

Carei persoane nu i s-a intamplat sa paraseasca suparata salonul de hair and beauty, dupa ce stilistul nu a prestat serviciile dorite, iar pretul a fost mult mai mare decat cel intial?

Se pare ca cel putin o data fiecare dintre noi ai trecut prin aceasta experienta mai putin placuta. Si asta pentru ca poate nu ne-am gasit stilistul potrivit, care sa ne ofere servicii de calitate. Am alergat de la un salon la altul pentru ca nevoiti fiind, l-am ales pe cel care avea un loc disponibil atunci cand noi aveam nevoie. Si asta pentru ca in ceea ce priveste programarile, trebuia sa sunam cu cel putin o saptamana inainte pentru orice serviciu de styling. Destul de rar se intampla sa gasim un loc disponibil atunci cand noi aveam nevoie.

Cert este ca atunci cand mergem la salon, nu mergem doar cu gandul de a face niste schimbari, ci si pentru a socializa, a cunoaste oameni noi, a ne rasfata si relaxa. Iata ca in acest sens ne poate ajuta platforma online Stailer, ce vine cu foarte multe beneficii pentru noi.

Asadar, daca esti in cautarea unui salon de manichiura Bucuresti acceseaza Stailer si vei ramane placut surprins.

 

Stailer activeaza in tot mai multe orase din Romania

Desigur, in randurile de mai sus a fost mentionat orasul Bucuresti, insa platforma activeaza in mult mai multe orase din Romania, mai exact 24. Si nu se opreste aici.

Stailer este o platforma online cu ajutorul careia te poti programa oricand doresti la un salon de beauty, fara a mai suna personal la respectivul salon. Asta inseamna ca iti va eficientiza timpul si ca in mai putin de 5 minute vei putea sa te programezi la salonul dorit, la ora si ziua aleasa de tine. Cum suna asta? Presupun ca foarte bine, mai ales ca nu trebuie sa platesti nimic, accesarea platformei fiind 100% gratuita.

In plus, cu ajutorul ei vei gasi saloane de top, cu stilisti cu experienta in domeniu, care iti vor respecta nevoile si iti vor oferi servicii de calitate, la preturi excelente.

Stailer = calitate = servicii complete

Platforma este destul de transparenta atunci cand vine vorba de detalii si informatii. Concret, aici vei gasi tot ceea ce te intereseaza. O lista a saloanelor din orasul selectat de tine, durata si pretul serviciilor, fotografii atat cu salonul cat si cu alte lucrari efectuate de catre stilisti, indicatii exacte prin Google Maps cu locatia salonului si nu in ultimul rand recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer. Recenzii 100% reale care te vor ajuta totodata sa alegi salonul si serviciul potrivit pentru tine.

Iar in ceea ce priveste serviciile, sunt destul de variate, atat pentru barbati cat si pentru femei. Tuns, vopsit, manichiura, pedichiura, cosmetica masculina, tratamente faciale, masaje de relaxare, sunt doar cateva dintre serviciile pe care le putem gasi pe Stailer.

Asadar, opteaza si tu sa te programezi online cu platforma Stailer pentru a avea parte de astfel de beneficii.

Date de contact:
support@stailer.ro

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.