Recomandări săptămânale

Cum ieri Spanacul a avut așa multă treabă (lene cronică), abia azi apar recomandările săptămânii de-au trecut.
S-a scris mult, s-a scris bine, nu-mi rămâne altceva de făcut decât să prezint ce și cum.

Încep cu Javra, care a ajuns de la 0 la 4. Nu de notă, ci la Pagerank. Nu știu cum alții reușesc, însă Spanacul tot cu PR3 a rămas…

Trecem la Jidanul care și-a schimbat înfățișarea blogului. Vedem gagici crăcite-n header… Nu pot decât să zic: …-o, mă! (Vinde-o, mă!)

Elly a ajuns deja la al 6-lea happy weekend din acest an. Îi urăm la cât mai multe. Însă pe cât punem pariu că n-o să trecă de 52 de weekenduri?

Adelina ne prezintă cum halește ea ciocolată cu bere. Cică așa te îmbeți cel mai abitir. Că papi ciocolată, ți se face sete, bei bere. Și tot așa. Cu cât mai multă ciocolată, cu atât mai beat ajungi acasă. La vecin…

Ovidiu ne zice de Harlem Shake. Kick-ass dumb japanese shit, if u ask me, but it’s an hilarious dance! FTW!
Dar eu vă recomand și Harlem Shake 2.

Bețivanul ratat ne cântă ceva frumos. Așa mișto e cântecelul încât abia după 3 beri mi-am dat seama despre ce e…

Vienela ne arata cele mai misto poze de le-am vazut săptămâna trecută! Ultima e cea mai mișto. E de făcut și de mine. Aștept însă ninsoarea următoare…

Talentul irosit zice ceva de femei. Și oale, cratițe și fel de fel. Nu știu unde vede el femeile astea la cratițe…
femeia

Tot de femei ne zice de bine și Ruznacul Vrpjitor. Ideea e că ne dezvăluie ce fac femeile la budă, când se duc în turmă.

Oltelean a puratt tricoul lui Rémi Gaillard și s-a plimbat prin toată lumea. Bă, dacă ar fi băut peste tot pe unde a fost o bere moka, eu zic că-a meritat drumul!

Chinezu ne invita la curs de bicicletă. Nu-i nimic de râs, m-am înscris și eu. Un curs de șoferi când ne prezintă așa, moka?

Crețălăul a pornit Blogger Magazin. Încă îi sunt dator vreo 2 beri + trasul de urechi. Omul a uitat să-mi dea să fac revista. Nu zic că-i nasol ce-a ieșit, însă nu-i perfect!

Pe 50bani aflăm că în America (oare unde altundeva?!), o puștoaică de grădiniță a… făcut sex oral unor colegi. Da Fuck?!

Probiu și bancurile. Primul e atât de trist și atât de adevărat… Vreau să știu și eu unde are ăla măcelăria… Ce, îl mai ține minte pe proful de sport?

Iulisa mi-a făcut o poftă enormă de mâncare… Vedeți și voi de ce.

Comments

comments

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.