Reparatii laptop in service onlaptop

Unele defecte minore pot fi intr-adevar reparate direct de catre utilizatorul insusi, mai ales daca acesta are abilitati tehnice. Evident aveti nevoie de timp, rabdare si foarte multa atentie. Este de asemenea extrem de important sa folositi piesele corecte, care sa se potriveasca perfect.

Daca defectiunea este cauzata de un virus sau un defect al soft-ului, atunci veti avea nevoie de un antivirus sau de reinstalarea sistemului de operare. In primul rand trebuie sa vedeti daca displayul laptopului este cu adevarat defect si necesita inlocuire (a fost spart, lovit, crapat), daca problema este din cablul de legatura dintre el si placa de baza sau daca problema este de fapt din alta componenta interna motiv pentru care afisarea este necorespunzatoare (de exemplu daca placa video este defect pe ecran imaginea apare sparta, distorsionata, in linii orizontale etc). Daca nu sunteti sigur care ar putea fi cauza problemei dumneavoastra va asteptam in onlaptop.ro pentru o diagnosticare gratuita si reparatie la pret accesibil. In caz ca displayul va trebui inlocuit, putem face acest lucru pentru dumneavoastra pentru ca onlaptop lucreaza cu cei mai buni furnizori si folosim de fiecare data doar piese originale.

Se apreciaza ca erorile de soft se rezolva mai usor, dar daca laptopul are ecranul defect atunci ar putea fi mai dificil sa-l inlocuiti singur.

O baterie defecta de laptop ar putea fi inlocuita cu usurinta. Asigurati-va ca veti cumpara exact acelasi model si capacitate a bateriei ca originalul. Trebuie doar sa scoateti bateria cea veche si sa o introduceti pe cea noua. Problema se pune insa atunci cand credeti ca bateria este defecta, dar de fapt problema este la alimentator sau la conectorul de alimentare. Pentru a inlatura aceste posibilitati, va asteptam in service onlaptop, unde tehnicienii nostri vor diagnostica corect problema.

Memoria RAM – este o componenta pe care ati putea sa o schimbati cu destul de multa usurinta, daca aveti cunostintele necesare. Ideea e ca pentru a schimba memoria sau pentru a adauga memorie in plus, nu trebuie decat sa desfaceti un capacel la spate (folositi surubelnita pentru a desface suruburile) si sa adaugati sau sa schimbati in functie de situatie. Lucrurile ar trebui sa fie destul de simple si sa puteti sa faceti singur modificarea fara probleme, dar in practica exista mai multe situatii: de exemplu memoria este pozitionata pe placa de baza si atunci inseamna ca trebuie sa desfaceti tot laptopul, nu stiti ce memorie sa cumparati pentru ca nu stiti ce tip de RAM va trebuie, nu stiti daca mai exista sloturi libere de RAM si cum ar trebui sa faceti schimbarea. Puteti urmari cateva tutoriale pe internet si probabil veti gasi indicatiile necesare pentru a face modificarile singur. Asta inseamna timp, rabdare si multa atentie, dorinta de a invata si de a pune in practica. In cauzul in care trebuie sa realizati niste lucrari in anumite programe si aveti nevoie de mai multa memorie in laptop, cat mai curand, cel mai sigur si usor este sa apelati la service onlaptop. Aici, upgrade-ul ar putea fi realizat chiar si in aceeasi zi. Veniti acum in service onlaptop, vom verifica exact cum este memoria RAM si va vom ajuta sa luati cele mai bune decizii pentru upgrade-ul pe care vi-l doriti. La final va veti putea bucura de un laptop mai performant.

Indiferent de problema pe care o intampinati cu laptopul dumneavoastra, la onlaptop tehnicienii nostri au tot ce trebuie la indemana pentru a va ajuta in cel mai scurt timp cu solutii fiabile. Pentru noi, atunci cand facem o reparatie, este important ca aceasta sa “tina”, sa fie durabila. Credem ca acesta este unul din lucrurile care ne recomanda. Un lucru bine facut insemna un laptop pe care sa poti sa-l folosesti timp indelungat.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.