Am rezolvat problemele cu yahoo mail!

De mai bine de o lună, nu puține au fost cazurile în care oamenii se plângeau de yahoo mail. Printre ei, aflându-mă și eu.
La mine problemele au apărut încet și vă voi arăta încet încet etapele.
1) Dacă voiam să deschid mai multe mailuri în același timp (cu click dreapta și open in new page) – îmi apărea de multe ori eroarea aceasta.
1

2) După ce citeam mesajele, când dădeam iar click pe Inbox, mesajele apăreau ca necitite. Le mai deschidem o dată. Iar intram în Inbox, iar erau ca necitite. Până nu le ștergeam, nu se potoleau.

3) Din 22 octombrie până în 28 noiembrie, îmi lipseau mesajele. Inboxul zicea că am 32 de mesaje necitite. Însă eu nu le vedeam, deoarece de la 22-10-2014 până la 28-11-2014 era pauză. După 22 oct următorul mesaj era pe 28 noiembrie. Turbam de nervi.

4) După ce și-a revenit treaba cu mesajele, când în sfârșit le putem vedea pe toate, am dat de altă belea. A dispărut Inboxul.
4

Însă, am rezolvat și problema asta.
De ce are Yahoo erori? Deoarece în europa, un cablu submarin a fost tăiat, iar tehnicienii au avut în primul rând să identifice cu exactitate locul unde s-a tăiat cablul. De o săptămână durează treaba asta și abia acum au plecat ninișorii să repare fibra optică.
yahoo

Bun, deci e cablu tăiat, de aia avem probleme, nu vedem mesaje, nu primim mesaje etc. Dar Inboxul de ce nu se mai vede? Pentru că, au modificat ei ceva. Și acum îl vezi doar dacă dezactivezi Adblock… Cu el activat, nu vezi nici reclamele, nici inboxul. Foarte mișto. Și ca să-mi ceară 50 de dolari pe an ca să scap de reclame, e o idioțenie. Mai bine lăsau frumos fiecare căsuță de mail de 300 de mega și cereau bani dacă o vrei nelimitată. Așa făceau mult mai mulți bani decât cu ăia 50 de dolari pe an ca să nu vezi reclamele. Însă, grosul le vine din acele reclame…

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Like?

Da, Like? De 3 ori like chiar. Adică, vin cu o propunere la voi. Voi îmi daţi mie un like...

Cum alegi un hidrofor in functie de necesitate?

Un hidrofor este un dispozitiv care are capacitatea de a alimenta cu apa un imobil. Cel mai des se intalneste...

A început decăderea “influencerilor”?

Ziceam nu demult că dacă pică blogurile, internetul, mulți vor muri de foame. Și că fără acest internet nici românii...

Close