În Rusia totul e posibil!

Rusii au intrat in constiinta natiunilor drept cea mai betiva si rezistenta la frig natie, care in pofida neajunsurilor sau a regimului politic sub care se afla, face aceeasi activitate pretutindeni: bautul de vodka. Rusia este tara licorii transparente ca apa si cu multe grade. Aici se bea oriunde, in circulatie, in Piata Rosie, in Kremlin, langa Kremlin, la nunta, la scoala, in metrou deci putem trage concluzia ca rusii fac alchimie. Da-i unui rus vodka si va trece Uralii.
vodka

Sportul national rusesc nu este doar alcoolismul din tata in fiu, ci grandomania. Prezentati in filme drept niste stanci neinfricare cu nas rosu si privire neclara, rusii vor sa aiba totul la superlativ si la dimensiuni cat mai mari, pentru a compensa pentru alte lipsuri. De la tancuri, la femei, de la clopote de biserica la armata, la ei totul trebuie sa fie mare, bombastic si construit rapid dupa modele furate de la occident. Tot ce fac “porcii capitalisti”, rusii pot face mai bine si mai mare!
tank

Armata in Rusia este obligatorie si prolifica, ei au cei mai multi caschetari pe cap de locuitor si o politie secreta activa zi si noapte. Daca te salta cineva in timpul noptii, nu te speria, fii pe pace, este KGB-ul.
Caschetarii astia nu au batut pe cineva de mult si abia asteapta momentul…

In Rusia armata te face barbat, spartanii erau mici copii fata de soldatii rusi. Se spune ca spartanii aveau un vocabular format in mare parte din verbe, rusii se inteleg din priviri.
Insa armata este un lucru necesar pentru viitorii soti altfel nu vor face fata sotiilor. Femeile rusilor sunt ca o matriosca, ei se casatoresc cu matriosca mica si peste ani se trezesc in casa cu matriosca cea mare, care de mult a mancat-o pe femeia cu care s-au casatorit. Rusoaicele sunt focoase cat beau vodka si nu au timp sa manance, dupa ce se casatoresc, se schimba foaia si devin masinarii de lupta. Antrenate cu tigaia in mana hranite cu bors, nevestele rusilor sunt zidite sa fie pregatite pentru asalt. Violenta conjugala in Rusia se napusteste asupra barbatului.
grasa

Dumnezeu a pus la incercare taria de caracter a rusilor trimitand un meteorit direct in inima lor. Ce au facut ei? L-au filmat si l-au postat pe Youtube. Unii au fost chiar deranjati de aceasta prezenta si au pus ochelari de soare cat timp erau la volan pentru a nu ii bruia de la drum.
spatiu

Rusii sunt una cu natura, tari ca brazii de aceea ei nu se multumesc cu un caine sau pisica drept animal de companie, ci aleg sa danseze cu ursii.

Cu un presedinte ca Vladimir Putin, e logic sa se simta increzatori. Acest Stalin al epocii moderne faurit in focurile KGB-ului este varianta ruseasca de Chuck Norris. Putin salveaza specii rare de la disparitie, descopera relicve arheologice, conduce armata, pupa bebelusi si catei, trage cu luneta, ia cazare in Oradea si face sport de performanta, toate aceastea in timpul liber, cat nu acapareaza noi state sub fusta tarii mama.
La final, va las sa va delectati cu o serie de fotografii cu tovarasul Vladimir, in ipostaze inedite.

Putin pupa rechinii
putin-rechini
Putin in haute couture
putin-2

Putin in toane adorabile
putin-caine

Agentul 007
putin-007

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare!

Comments

comments

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.