Samsung va anunța Note 5

Există destule zvonuri că producătorul coreean Samsung va anunța pe 12 august un nou smartphone de top. Acesta va fi Samsung Galaxy Note 5, care va fi anunțat odată cu Galaxy S6 Edge Plus. Terminalele vor fi disponibile pentru achiziționare de pe 21 august.
Samsung-Galaxy-Note-5-7-1170x644

Telefoanele vor fi anunțate și pentru noua aplicație Samsung, numită Pay (cel puțin pentru piața din Statele Unite ale Americii). Mai multe despre aplicație, aici.

Câteva detalii (se cunosc încă destul de puține) despre Galaxy Note 5 și Galaxy S6 Edge +. Note 5 nu va avea slot microSD, va fi extrem de subțire, construit din metal și va fi primul telefon Samsung cu 4 GB RAM! Ecranul va fi de 5,7 inci, cu 551 ppi și protecție Gorilla Glass 4.
Acesta va fi disponibil în patru variante de culoare: argintiu, auriu, alb și negru. Se pare că producătorul va schimba puțin culorile față de cele actuale, făcându-le mai atractive.
Camerele foto vor fi de 16 mpx (cea principală) și de 5mpx cea frontală. Sincer, mă așteptam la un 20,7 mpx, însă, majoritatea datelor sunt dor sub formă de zvonuri (de exemplu pe GsmArena zice-se că telefonul va avea card microSD – ceea ce nu este adevărat).
Despre S6 Edge + se cunosc și mai puține detalii. Va avea un procesor Exynos 7420 în loc de un Snapdragon 808 și “doar” 3 GB RAM. Nu se știe câte variante de memorie înternă vor exista, însă lumea se așteaptă la ceva din ce în ce mai mare.

Ambele telefoane vor arăta aproape la fel (diferența făcându-se doar la grosimea lor și la dimensiunea ecranului). Se pare că Samsung a descoperit forma perfectă a trelefonului și nu investește într-o schimbare de look preea curând. Rămâne de văzut dacă pe viitor vor investi ceva în a face o bateria care sp prelungească durata de funționare a unui telefon mai mult de 24 sau chiar 48 de ore, la unele modele de top. Poate ar avea ceva de învățat de la vecinii chinezi și al lor Oukitel?
Samsung-Galaxy-Note-5-2-811x644

Samsung-Galaxy-Note-5-3-803x644

Sursă foto: Amazon.com

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.