Se omoară om cu om și pe ei îi doare-n fund!

De când cu alegerile astea pentru președinte, observ tendința oamenilor de-a sări la gâtul semenilor mai ceva ca evreii cu naziștii. Ne-a cuprins pe toți febra roșie, febra albastră și dăm în stânga și-n dreapta mai abitir ca suporterii steliști la o încăierare.
Dar mai ho, măi animalelor, fă Doinelor, stați molcolm!

Trăgeți-vă nițel sufletul. Că nu votați cu unul, nu înseamnă că ceilalți, prieteni de-ai voștri din tabăra adversă sunt proști. Și nici c-ar merita bătuți cu parul. Noi ne omorâm ca orbii și curva politică stă într-un colț și râde.
– Băi proști sunt ăștia!
– Mulți și proști.

Mi-am promis că nu voi face politică, însă n-am avut de ales. Și-mi pare sincer rău că m-a cuprins și pe mine febra asta, crezând că pot schimba ceva. Degeaba. Mă chinui degeaba, indiferent de cine voi vota, tot voi fi furat ca-n codru. Că așa merge treaba, din păcate, în România. Ca să se schimbe ceva, nu trebuie să schimbăm doar politicienii. Trebuie schimbată și mentalitatea românilor. Care au exact o mentalitate de curvă, îmi scuzați limbajul.
Asta n-am zis-o eu, au zis-o alții cu mai multă glagorie. Românul are o mentalitate de curvă, după cum bate vântul.

Azi cu nemții, mâine cu rușii. Vorbesc de 23 august 1944. Nu c-am fi contat noi mult în victoria nemților. Chit că reușeau ei să cucerească Moscova, tot erau înfrânți.

Și ne-am dat cu rușii. Nu ne-a fost bine din 45 până în 89. S-au băgat vesticii și au dat jos comunismul din țară, reprezentat de Ceaușescu și-au pus democratul reprezentat de Iliescu. De fapt tot comunism a fost și atunci.
Am crezut că-n 96 vom avea miere și lapte curgând din cișmele, imediat cum vom alege pe Constantinescu. S-a arătat a fi mai nasol decât pe vremea lui Iliescu. Apoi am ales iar Iliescu, de frică să nu iasă nebunul de Vadim. Am crezut după aceea în democrați. Băsescu și ai lui. Care pe Băsescu nu l-am văzut făcând mai nimic bun ca președinte. Doar în ultimul an că s-a pus cu biciul pe ăia de meritau și care zac acum în pușcărie. Nu-i nimic, vor fi grațiați în câteva zile după ce iese Ponta președinte și va intra Băsescu. Fantoma flotei bântuie!
președinteSursă foto

Mi-aș dori să mă înșel, să nu iasă ăsta președinte. Doamne ferește să nu, ne-a distrus economia țării în ultimii 2 ani mai ceva ce-a reușit Iliescu în 12 ani de mandate…

Însă văd că e inutil să mă agit. Sunt mulți care-l vor vota. Mulți nostalgici ai tătucăi Iliescu. Mulți care văd doar “Ponta ne-a dat înapoi 25% la salariu/ pensie“.
Oameni care nu-și dau seama că acum cu cei 25% nu au aceeași putere de cumpărare ca înainte să li se taie. Ei nu văd că prețul combustibilului s-a dublat. ei nu văd că s-au scumpit pâinea, făina (sau făina au primit-o într-o găleată roșie?), carnea, TOTUL.

Astea nu se văd. Căci una e să-i mărești prostului eșalonat cu 2% lunar ceva, ca la sfârșit de an să coste cu un sfert mai mult, alta e să-i dai 25% înapoi la salariu. Și ăla tot eșalonat.
– Dar ne-a dat, nu ne-a luat, ca Băsescu!

S-au făcut împrumuturi enorme de la FMI. Unde-s banii ăia? Tu i-ai văzut? Slăbuțule, tu ai văzut ceva mișcare? Tu, câine? Ai primit un ciolan în plus? A primit cineva ceva?
Nu, fraților. Nimeni n-a primit nimic. Decât facturi mai mari, prețuri mai mari. Asta deoarece se vrea ca prețurile să ajungă la nivelul Europei. Așa e ordin de sus. Nu, nu de la Băsescu, o marionetă în mâna masonilor și-a sioniștilor. Ups, uite cum dau în altă discuție pe care nu voiam s-o am aici, nu acum, cel puțin.
Vreți să avem și noi 5 euro pachetul de țigări? 30 de lei kilogramul de carne? 3 euro o pâine? Nicio problemă. Am doar o cerință: SĂ AVEM ȘI NOI SALARIUL MINIM 1400 EURO LUNAR. MAMA VOASTRĂ DE LIPITORI!

Sunt nervos. Deoarece de-o bună bucată de vreme trăim la limita subzistenței. Nu doar eu, ci și cei din jur. Nu văd pe nimeni să prospere. Decât cei care lucrează pentru străini. Cei care se încăpățânează să bage bani din afară în afacerea lor din România. Câțiva, nu mulți. În rest văd cum se stă la serviciu 10 ore pentru 100 de lei în plus. Nici măcar o factură la lumină nu-i 100 de lei… Întreținerea pe timp de iarnă 400 de lei! Băi sunteți normali? Din ce să plătim? Am început să ne vimdem de prin casă, să vinem apartamentele luate de părinți de la stat. Doar doar să ne ajungă să plătim datoriile.

Și mă întrebați de ce sunt supărat? Voi vă uitați în jur? Vă gândiți? Dacă da, gândiți rău, să nu zic prost. Nu vreau să jignesc pe nimeni, însă dacă ești de acord să votezi doar pentru că 25% la pensie, vă meritați soarta…

De ce Ponta, de ce Iohannis?
Ponta nu are deloc idee de politică, de economie. Nu e bun de președinte, indiferent de cine-l împinge din spate. Nu-l vreau președinte.
Am rămas cu Iohannis. De care nu am auzit până acum un an. Cică a făcut Sibiul oraș european. Așa-l lăuda lumea și pe Boc și-a făcut rahatul praf ca premier. Nu văd nicio diferență. Cel puțin nu acum, pentru mine nu-i neapărat ceva bun că e-n Sibiu un singur șomer și ăla fără mâini și picioare…

Așa se lăuda și Băsescu, cu schimbări radicale în bine, cu lupta anticorupți, pus și ăla pe fapte mari.

rots-Până la urmă, nu se reduce totul la persoane. La lupta între Ponta și Iohannis. E lupta între partide. Între comuniști și liberali. Fiecare vrea ciolanul suprem. Și mai departe, aceste partide sunt conduse în umbră de alți oameni. Oameni pe care dacă-i vezi pe stradă nu dai doi bani pe ei. Oameni care nu apar la televizor, care nu-s mediatizați. Care degeaba îi cauți pe google, nu vezi o poză cu ei. Știți cine flăcăul din poză? Habar n-ai. A băgat 28 de milioane de dolari într-o formațiune politică de stânga. Édouard Etienne Alphonse de Rothschild e numele lui. Poze găsite pe Google abia vreo 6-7… Până și eu am mai multe. Un necunoscut pentru noi. Nu știi niciodată cine conduce dim umbră totul. Orice partid politic, orice politician.
Așadar, degeaba vă bateți cu frații voștri. Mai bine luați o bere, un suc (sau apă de izvor, nu cumva să le dați ăstora bani pe produsele pe care vi le bagă pe gât!).

Nu vă omorâți ca tâmpiții. Moartea voastră nu crează decât amuzamentul altora, pentru care voi sunteți doar furnici.

L.E. Și după cum vă spuneam, iată altul. Care n-a știut să explice ceva frumos, și-a dat cu barda. Bravos mă!
pah-1
pah-2
lol
Și după asta chiar că nu am alte comentarii. Nu retrag nimic din cele spuse. Dacă voi vreți să credeți în continuare minciunile foarte mediatizate, treaba voastră. Eu nu vă dau în cap!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.