SeaFar Yachting, scoala de navigatie de top – afla aici mai multe detalii!

Daca esti pasionat de navigatie, cu siguranta ai vrea sa urmezi cursurile de specialitate, iar ulterior sa iti achizitionezi o barca cu care vei putea sa navighezi pe apele din jur. Navigatul este o activitate tot mai indragita de catre cei din jur, oferindu-ti libertatea de a descoperi noile locuri, cat si natura ce ne inconjoara.

SeaFar Yachting este una dintre scolile de navigatie de top, cu ajutorul acesteia vei reusi sa-ti obtii permisul pentru a face acest lucru. Fiecare scoala de navigatie are instructori cu o experienta vasta si nenumarate ore de calatorie pe mari si sunt pregatiti sa te invete pe tine tot ce este necesar. Navigatia este tot mai apreciata, oferindu-ti posibilitatea de a conduce o barca in siguranta. In randurile ce urmeaza vei afla mai multe despre cursurile acestei scoli de navigatie.

Curs Radio GMDSS-LRC este esential!

Daca-ti doresti sa comunici prin intermediul sistemelor de navigare si comunicare, vei putea face acest lucru, odata ce vei urma cursurile specializate. Instructorii te vor invata cum sa utilizeze tehnologia care este prezenta la bordul fiecarei ambarcatiuni, iar ulterior sa navighezi cat mai bine posibil. Odata ce vei urma toate categoriile, cat si cursul de radio GMDSS-LRC, te vei considera pregatit de navigare.

Fiecare conducator al unei barci trebuie sa aiba acest curs absolvit pentru a naviga. Cursul se face separat fata de cele pentru categoria de navigare, fiind o investitie in plus, dar care merita cu adevarat. Alege sa fii pregatit de fiecare data, pentru orice situatie ce poate aparea atunci cand te vei afla la bordul unui nave.

Cursuri navigatie categoria C, pentru fiecare doritor de experiente unice

 Daca-ti doresti sa navighezi vei putea sa faci acest lucru numai daca promovezi cursurile de navigatie specifice pentru teritoriul in care vei face aceasta activitate. Fiecare curs de navigatie este alcatuit astfel incat sa acopere toate cunostintele de care ai nevoie.

Daca vei urma cursul de navigatie pentru categoria C, vei putea sa navighezi pana la maxim 6 mile maritime fata de coasta. Te vei simti extraordinar de bine, cand vei naviga alaturi de prietenii tai, cat si de familia ta si va veti bucura de frumusetea marii.

Alege SeaFar Yachting

SeaFar Yachting este scoala de navigatie pe care trebuie sa o contactezi neaparat, atunci cand iti doresti sa descoperi tainele marinaritului. Vei fi increzator in puterile tale si vei naviga alaturi de persoanele dragi tie. Fiecare lucru pe care-l invatam in viata noastra ne va aduce nenumarate beneficii, iar cu ajutorul cursului le vei descoperi si tu. Instructorii vor fi mereu prezenti pentru a-ti raspunde intrebarilor tale si pentru a corecta eventualele greseli.

Motto-ul este ca oricine poate naviga, la orice varsta. Asadar nu iti impune singur limite fara rost. Vrei sa urmezi cursurile unui scoli de navigatie si nu stii care este cea potrivita? Vezi cu ce te pot ajuta cei de la SeaFar Yachting!

Date de contact:

0721 554 664

0737 006 006

contact@seafar.ro

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.