SEFU’ PSD-ului A GASIT CE-A CAUTAT:PUSCARIA!.

..

Asa se intampla d-le. Dragnea ,atunci cand te crezi prea mare,mare de tot si te postezi mai mereu inpotriva vantului.Va amintiti, cine facea numai arogante si ironii ieftine despre milioane de romani? Cine mintea cu zambetul pe buze fara nici o remuscare? Cine avea doua dosare penale,mereu amanate si se credea de ne-oprit in prostia si mandria ‘mnealui? Toate se platesc in viata asta.

Chiar si pentru cel care visa si spera sa ajunga chiar si presedinele Romaniei,iar dulcineea Irina,tanara de varsta fiului sau,prima doamna! Acum ?Da,a ajuns ,poate ca doar … presedintele celulei de la Rahova,special varuita si dichisita pentru spagarul asta .

Va intreb: ce credibilitate au acesti politicienii din PSD cand mai toti au fost sau sunt urmariti penal siasteptati,la o adica, prin alte asemenea celule?! Niste borfasi, parveniti si,, parasutati” in posturi cheie de la diferite nivele,ale caror nume poate ca le si stiti .Eu nu-i mai nominalizez pentru ca-s pre multi la numar! Nu-i duc capul nimic,decat la spaga,furt si rautate.La profituri megalomanice de te miri din ce si cum?!,,Invincibilul Liviu Dragnea a fost condamnat ieri doar pentru cea mai insignifianta infractiune a sa.Dar celelalte,nu putine la numar, oare ale cui sunt?Iata ,,o alta intrebare”,cum spunea cu voce tare unul dintre cei pe care actualul presedinte interimar al pesedeului,nimeni altcineva decat d-na Dancila,este hotarata sa-i puna pe liber acum,dupa prapadul generat in PSD de,,valul cel mate” care ,zic ei,ca a cam trecut odata cu alegerile.Poate ca da,dar se probabil se stie ca dupa orice val,mai mic sau mai mare,gunoaiele raman.Ba chiar unele dintre ele,venite de peste tot,ies la suprafata !Daca eventual le mai vade cate unul dintre cei ce curata ,,albia”,e norocul lor! Fie ca merg la reciclare sau nu, in esenta tot gunoaie raman. Asa sau poate siasa se va intampla si prin actuala,,albie” a celui mai mare si mai tare… antipatizat partid din spectrul politic al Romaniei !https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/zi-decisiva-in-

Marc Ciubotaru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.