Smartwatch U8 VS Smartwatch DZ09

Tehnologia moderna avanseaza extrem de rapid. Daca acum douazeci de ani un telefon inteligent, cu functii si aplicatii ca cele din ziua de astazi, parea o simpla himera a specialistilor in IT, iata ca astazi lumea moderna foloseste diferite gadget-uri la care nici nu visau, care sunt adaptate pentru stilul de viata rapid din ziua de astazi. De cand Apple Watch a furat multe inimi din intreaga lume, un ceas SmartWatch nu mai este doar un gadget pentru ciudatii pasionati de tehnologie. Aproape orice om din lumea moderna a vazut cel putin o data sau a folosit un astfel de produs. Asadar, astfel de ceasuri inteligente nu mai reprezinta o noutate, ci tind sa devina din ce in ce mai mult o necesitate.

Prezentul articol propune o comparatie obiectiva a doua ceasuri inteligente ale momentului, U8 si DZ09, dedicata consumatorilor care isi propun sa achizitioneze astfel de produse ale prezentului si viitorului.

Prima diferentiere a celor doua produse se face incepand cu factorul de pret. Daca ceasul inteligent al celor de la Buyee depaseste pragul de 100 de lei, produsul companiei A8 Power, smartwatch-ul U8, trece cu putin de 50 lei, plasandu-se, astfel, la jumatatea pretului smartwatch-ului DZ09.

Conform ratingului obtinut pe site-ul Amazon, consumatorii prefera insa produsul mai scump, DZ09 obtinand nota 6.6 din partea cumparatorilor iar modelul U8 primind un scor de 5.8. 38% din utilizatori au oferit nota maxima produsului Buyee, in timp ce modelul U8 a primit o nota maxima doar din partea a 28% din consumatori.

Smartwatch-ul DZ09 este disponibil in dimensiuni mai mari decat U8, fiind de asemenea si mai greu, un lucru care, se pare, nu este foarte mult pe placul utilizatorilor. Dimensiunea mai mare a ecranului, insa, reprezinta un atu al celor de la Buyee, utilizatorii declarandu-se multumiti ca pot vizualiza informatiile mai usor astfel.

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice ale celor doua produse, ambele modele detin functia anti-lost (destinata furtului sau pierderii produsului) care activeaza o alarma atunci cand smartwatch-ul se indeparteaza la o distanta mare de telefonul mobil. De asemenea, ambele modele permit primirea apelurilor telefonice pe smartwatch, o functie extreme de utila in opinia specialistilor.

Daca modelul DZ09 prezinta un ecran HD, cu o tehnologie moderna integrata de touch-screen care permite utilizatorilor sa apese direct pe ecran pentru a manevra smartwatch-ul, produsul U8 nu are integrate astfel de caracteristici. De asemenea, atributele care lipsesc acestui model si care se gasesc disponibile pentru variant DZ09 sunt cele care permit utilizatorului sa faca poze direct din ceasul inteligent sau sa acceseze aplicatii precum Facebook sau paginile de stiri sportive.

Indiferent de alegerea facuta, specialistii considera ca un smartwatch usureaza viata omului modern, oferindu-i mai mult spatiu si mobilitate in gestionarea aplicatiilor si apelurilor telefonice, pe langa utilitatea sa deja demonstrata in ceea ce priveste domeniul health&fitness.

smartwatch

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Chuck Norris își vinde casa!

Cine vrea să cumpere casa lui Chuck Norris? Omul o scoate la vânzare la numai 1,2 milioane de dolari. O...

Motivul pentru care imi plac ceasurile de mana

Cu totii avem cate o pasiune sau anumite preferinte vestimentara pe care le dezvoltam in decursul anilor. Personal, imi plac...

DESPRE PREVIZIUNI!…

Pentru inceput,sa aflam ce este de fapt PREVIZIUNEA? PREVIZIÚNE s.f. 1. Prevedere, anticipare asupra desfasurarii evenimentelor viitoare, folosind analiza stiintifica...

Close