SOLICIT O LĂMURIRE!…

SOLICIT O LĂMURIRE!

Aflu, fără surprindere că zilele acestea dl. Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților din Parlamentul României și președinte al PSDR a fos pus sub acuzare în cel de-al treilea dosar penal! Acuzațiile aduse de procurorii DNA sunt, din câte-mi dau seama, extrem de grave și, ca o părere a mea (cred că și a altora) de netolerat! Dl. Dragnea este acuzat, între altele, de constituirea unui grup infractional-organizat, fraude europene și abuz în serviciu, infracțiuni nu chiar de ici de colo, nu simple găinării, ci deosebit de periculoase care, dacă va fi găsit vinovat, i-ar putea aduce ani grei de pușcărie.

Și totuși dumnealui e al mai mare din parcare, cum se spune așa, mai …colorat! El, sau dumnealui, conduce nu numai Camera Deputaților din Parlamentul unei țări europene, ci și cel mai mare și-n vogă partid politic! Tot ‘mnealui e peste tot, el face și desface, el decide și stabilește mai tot ce mișcă-n țara asta! Altfel fie spus, dar fără nostalgie, dl. Dragnea pare a fi un fel de
“cel mai iubit și stimat fiu al poporului”, “erou între eroii neamului”, jucătorul pe plan național!

Astfel stand lucrurile, este firesc să mă întreb și să va solicit o cât de cât de sumară lămurire: cum este posibil că un asemenea “gentelman”, cu atâtea-n cârca, să rămână pe mai departe în importante posturi de conducere?! Sau cum a putut să fie ales de cei care l-au votat, dacă-i posesorul unei impresionante “colecții” de infracțiuni? Ce spun oare străinătate, oamenii onești de pe acolo, cei care ne urmăresc cu firească atenție drumul nostru european ?! Ce impresie-și fac oare?! Departe de mine gândul sau intenția de a găsi, tocmai eu, nod în papură, amintind și scormonind fel de fel de amănunte asupra cărora doar justiția, dacă-i cu adevărat liberă, pot s-o facă.

Am fost insa mirat de “solidaritatea” tovarășilor săi de “muncă și lupta”, veniți în grup din Capitală dar și de prin țară, că să-și susțină șefu’ suprem! Exact pare a fi, imaginea numeroșilor rromi care, tot în cazuri “nasoale” vin de obicei cu toată șatra pe la porțile penitenciarelor, judecătoriilor și ale altor asemenea instituții! Vin, zic ei, că să-și apere de nevinovăție…bulibașul! Așa cum pare a face, și “dragii to’arasi și pretini” de-ai dl-lui Dragnea!

Acum însă reamintesc genericul și aștept cuvenita lămurire: este posibil ca un multi urmărit și acuzat penal, să conducă o tara?!

Marc Ciubotaru

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Detalii surprinzătoare pe care nu le știați despre McDonalds

Este unul din cele mai renumite lanțuri de restaurante fast-food din lume, care a început să își paveze drumul spre...

VA MAI REAMINTITI DE MIRCEA CRISAN?

Satul de atatea necazuri, de minciuna, dezordine si coruptie, de "minunile"ce le intalnim mai la tot pasul, astazi m-am gandit...

Discuție despre p**ă!

O discuție foarte interesantă despre p**ă! - Ce faci mă? - Uite, mă grăbesc să plec! - Ce ai acolo?...

Close