Spioni printre noi

M-au fascinat filmele astea cu spioni de când eram mic. Mă uitam la Sfântul cu ochii cât cepele. (Apropos, acum mănânc ceapă, spre disperarea neveste-mii care s-a băgat la culcare și plânge de la miros :))
După părerea mea, nu există vreun spion mai bun ca Roger Moore. Așa mult îmi plăceau filmele alea, încâ dacă vedeam pe careva cu ochelari de soare credeam că sunt spioni printre noi. Și mă miram, ce caută spionul după mine în librărie? Iau mașinuță nene!

roger-moore-saint-78Mărindu-mă, au început și mie să-mi placă gadgeturile alea, unele evident făcute doar pentru film, altele existente.
Pixuri cu laser, ochelari cu infraroșu, fel și fel de nebunii.
Însă acum aceste tehnologii sunt la îndemâna oricui.
Nu trebuie să fii spion neapărat ca să poți avea minicamere spion în loc de nastrui. Sau la ochelari.
Da, există. Am vurt să-mi iau eu. Am și găsit o modalitate ingenioasă de-a copia la sală la examenul de șoferi.

Hai să explic pe larg asta. În ochelari ai o minicameră.
Iei un telefon mobil capabil de videocalling, și-i prelungști firele camerei lui până la ochelari, înlocuind camera din ochelari cu aia din telefon. Astfel, cineva care stă bine-merci acasă poate vedea în timp real ce vezi și tu. Fără să ții telefonul în mână, să se prindă careva.
Și-i poate spune la telefon ce să bifezi. Îți pui în ureche o microcască și gata. Tu nu trebuie să spui nimic.
Ăla vede ce-ai tu pe ecran, și-ți spune răspunsul. Succesul e garantat! (Atenție: nu sunt răspunzător pentru evenualele încarcerăro c-ați vrut să trișați la examen. eu explicam așa, de amorul artei. Sau dragostea artei!)
E de muncă totuși să prelungești firele de la camera telefonului până la ochelari, și să le ascunzi bine. Dacă ai părul ceva mai lung, e perfect.

Inconvenientul ar fi să nu aibe cei le la Poliție vreun detector camere. Atunci chiar că ai rupt-o în fericire. E caz penal.
Dar nu-i nimic. Ai prieteni, care te vor scoate din pușcărie cu ajutorul microtehnologiei, și apoi veți zbura în insulele Canare cu avionul personal. Pentru ăla nu-ți trebuie ție carnet…
Mult succes!

Și că tot am vorbit despre asta, voi cum vă puteți monitoriza (e tare la modă să uzitezi cuvântul monitorizare, așa că era imperios necesar să-l folosesc și eu) lucrurile, casa, mașina, nevasta, totul de la distanță?

Voi ați auzit de ioteocam? Dacă nu, dați click aici, să vă dumiriți despre ce vorbesc. E o cameră care filmează totul în timp real, iar datele le stochează în cloud. Adică nu la voi pe PC să vă umple hardul. Deci dacă vreți să vă supravegheați angajații că nu bagă mâna în casa de bani, sau nu mănâncă prea multe produse, ioteocam este cea mai bună soluție. Ușor de folosit, ieftină și foarte bună!

Orice spion o recomandă!

 

Comments

comments

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.