Ți-ai luat smartphone? Dar protecție la el?

Bravo, ți-ai luat smartphone. Felicitări! Dar protecție la el ți-ai luat? Hai mă, lasă-mă cu carcasele transparemte sau cu formă de Hello Kitty, orice copil de clasa a treia are așa ceva. Ceva ieșit din comun te-ai gândit? Nu? Păi normal… Ia și citește mai jos, să vezi că există și minuni pe lumea asta!

Nu pot spune că am fost un pasionat al accesoriilor pentru telefoane. De aceea, puține carcase care să-mi placă. De exemplu, la Note 3 nu am decât o folie de sticlă, pusă la meserie, încât nu s-a dezlipit nici acum, după 2 ani de când o are. Însă jalea cea mare vine la Note 4… Inițial avea o folie de plastic pe ecran. De ce folie de plastic? Deoarece marginile ecranului sunt curbate puțin, aducând cu un semi-edge. Există folii de sticlă pentru el, însă sunt mici. 2 mm de jur împrejur din ecran nu-s acoperite de folie, deci lăsate pradă căzăturilor periculoase.

Iar folia aia de plastic s-a zgâriat după vreo 2 luni. Și nu că m-aș fi pus cu cuțitul sau cu șurubelnița pe ecran. Nici gând. S-a zgâriat când am pus cheile în buzunar. Cheie nouă, o idee mai ascuțită pe margini, s-a făcut o zgârietură de vreo 2 cm pe ecran. Sincer, mi-era rușine să merg așa cu el. Așa că am zis să-mi iau folie de sticlă. Am pus-o pe ecran, apoi am observat că-i prea mică. Ce era să fac acum? S-o dau jos? Nu, am lăsat-o. Apoi, pe deasupra, am pus și folia de plastic pe care-o avea înainte. Nu râdeți, cine mi-a văzut telefonul nu se mai oprea din râs. Așadar
2016-06-27 22.38.14

2016-06-27 22.39.12

2016-06-27 22.41.44

2016-06-27 22.42.13

Gata, ați încetat cu râsul? Perfect. Acum fiți atenți, vestea bună de care ziceam. Există pe piața din România un produs revoluționar, numit WowFixIt.
Ce face acest produs? Te scapă de orice folie de sticlă, de plastic, carcasă de telefon etc. Îți lasă telefonul ca scos din fabrică, dar mult mai securizat.
fix-1

Acesta este un lichid, care se pune pe ecranul telefonului, ecranul tabletei, lentilele foto/ video sau chiar ochelari. Timp de peste un an de la aplicarea acestui lichid, ecranul/ lentila va deveni mult mai rezistentă la zgârieturi (adică pentru ochelarii mei de vedere ar fi o mană cerească!), îmbunătățește claritatea imaginii și este antibacterian. Adică bacteriile nu se lipesc de ecran sau lentilă, deoarece acest lichid lucrează în continuare. În plus, aplicarea nu lasă bule (vezi pozele cu ecranul telefonului meu) și aparatul va deveni impermeabil. Bine, nu subacvatic, însă apa nu se va lipi de ecran sau lentilă. Dacă vă este cunoscut cum nu stă apa lipită pe tigăile de teflon. Exact așa! Așa, am uitat o altă chestie foarte importantă! Acest lichid nu este toxic deloc! Puteți lăsa telefonul la îndemâna copiilor, chit că-l vor băga în gură! Nu se va întâmpla nimic rău!
wow

Aplicarea durează un minut și o poate face ORICINE! Se șterge ecranul bine, cu șervețelul primit în pachet, apoi se picură acest lichid revoluționar, WowFixIt pe ecran. Acesta se va întinde uniform pe tot ecranul, protejându-l de zgârieturi, apă, praf, bacterii șa în mare parte chiar și de urmele uleioase lăsate de degetele utilizatorului.

Mai jos aveți și un filmuleț care vă prezintă modul de aplicare al acestui lichid-minune. Este atât de ușor!

Articol participant la acest concurs.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.