Ți-e jenă de cum arăți?

Hai să pun și întrebarea asta. Ție ți-e jenă de cum arăți?
Că ai fi chel, sau gras, sau poate foarte slab. Ai purta ochelari de vedere “fund de sifon”.
Oare câți dintre noi se simt bine cu ei înșiși? Atât fizic cât și psihic.

fatMie nu-mi era rușine de propria-mi persoană. Că am ochelari, mi-a trecut după 2 ani complexul. Doamne ferește să chelesc, că aș face prăpăd. Altă problemă e greutatea mea.
Nu e vorba că aș fi gras și asta e. E problema că de burtă nu mai pot face multe chestii. Mă încalț cu greu. Obosesc al naibii de repede la alergare. Eu de eram al doilea în clasă la viteză. În fața mea era o lăcustă cu picioare de 1.20.

Nu mă atac de faptul că îmi zice unul sau altul că-s gras. Fiecare după cum îl taie capul. Faza nașpa e că trebuie să slăbesc. Am ajuns la concluzia asta singur. E nasol însă că-s și foarte pofticios. Mănânc mult și rar. Și ultima masă e pe la 12 noaptea. Deja nu mai am pantaloni care să mă cuprindă. Plus dacă mă uit în oglindă și văd șuncile pe mine mă apucă disperarea.
Că eu, perfecțiunea întruchipată, sunt gras. Și obosesc al naibii de repede.

Aia mă roade pe mine. Faptul că obosesc. Cred că nimic nu mă deranjează mai tare decât momentele în care observ că mi-e greu să fac unele chestii pe vremuri foarte facile. Încălțatul, urcatul scărilor, ba chiar căratul. Păi erau vremuri în care căram 50 de kile într-o mână! Acum pe la 35-36 de kile fac urât și tgrebuie să las jos. E inadmisibil așa ceva!

Trebuie să m-apuc de exerciții fizice. Dacă tot nu pot lăsa mâncarea și orele total anapoda în care bag în mine, măcar să fac ceva exerciții fizice. Am o bicicletă medicinală. Și am de gând să mă reapuc de exerciții. Apoi, după ce dau jos din burtă, cel puțin până încep să încât în niște perechi de blugi, voi scoate și bicicleta în parc. Sper ca vara asta să apuc s-o folosesc.

Nu v-am spus. Am învățat să merg pe bicicletă! Mulțumesc Bogdan Antohe! N-a fost chiar deloc greu. Și mi-era o frică de moarte că voi cădea, că nu-mi pot ține echilibrul. În jumătate de oră pedalam singur fără probleme. La fel ca și cu zborul cu avionul. Primul hop a fost mai greu. Parcă parcă aș mai zbura iar acum. Așa, și dublu ca timp, vreo 4 ore. Să mă uit pe hartă să văd unde aș ajunge în 4 ore de zbor.
Google Earth reinstalled. Până în Kuweit, Turkmenistan sau Portugalia. Cam așa distanță aș zbura fără frică. Nu peste ocean însă. Pe apă nu prea ai cum să aterizezi. De fapt termenul corect este amerizare. Așa deasupra țărilor în caz de Doamne ferește, ceva defecțiune, mai ai vreo autostradă ceva unde să cobori.
Așadar m-am hătărât să slăbesc. De fapt să dau jos din imensinatea asta de burdihan. Țineți-mi pumnii.

Și apropos, ăia cu glumele proaste. O văd chiar bine!

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
OBSESIA – LA ROMANI! ….

Deunazi, printre numeroasele e- mailuri primite de la diversi internauti, am descarcat si unul nu numai excentric, dar si vulgar....

Cel mai bun smartphone – Lenovo K910

Evident, nu există cel mai bun, cel mai rapid, cel mai cel. Nu există încă telefonul perfect (deși unii ar...

TRADITII SI OBICEIURI IN PRIMA ZI DE PASTE!…

Astazi creștinii sărbătoresc Învierea Mântuitorului Iisus Hristos.De acesta data insa slujbele Paște se vor desfășura în condiții speciale, fără enoriași...

Close