Tricouri personalizate de calitate?

Există oare tricouri personalizate de calitate?
Mulți ați spune că da. Eu eram convins că “nu prea“, mai ales după ce mi-am făcut câteva tricouri și alte obiecte promoționale, la diferite firme din București și nu numai. Însă de când am dat de echipa Doua Cadouri, părerea mea s-a schimbat. Mi-am luat câteva tricouri personalizate de care sunt tare mândru. Nu numai că îți fac tricoul la comandă, dar au și unele create de ei, al naibii de comice. Iată mai jos câteva modele care m-au amuzat pe deplin:
tricouri-comice

Și față de alte tricouri, acestea nu s-au decolorat dacă au stat în soare, nu s-a stricat desenul, nu nimic. De ce stau în soare? Pot da vina pe Adriana? Că mi le pune la uscat pe prima sârmă, chiar pe față? I-am bombănit de câteva ori, după ce tricourile mele negre au ieșit cu dungă pe burtă, acum le intoarce pe dos și le pune pe ultima sârmă, departe de soare.
Am avut când eram mic un tricou cu o gheată și o minge de fotbal. Asta acum 20 de ani. Ei bine, a ținut cel puțin 10 ani tricoul ăla fără probleme. Și din câte văd, tricourile noi vor ține la fel, deoarece sunt făcute cu același procedeu (as factory – ca și cum așa ar fi ieșit din fabrică)

Care e secretul ăsta?
Sistemul de imprimare. Nu e o bucată mare de cauciuc lipită pe material, ci sunt legate într-un fel direct în material. Nu mă pricep eu la metodele lor de creare, însă știu că le iese treaba de minune. Sunt adeptul personalizărilor cam de orice tip. Așa că un tricou personalizat, o cană, un ceas, sacoșă (de ce nu?) sau cadouri personalizate, sunt printre primii pe listă.

Acum câțiva ani râdeam de Costin, deoarece își personalizase o pereche de blugi. Pusese omul un trandafir șters, niște versuri, fel de fel. Asta cu mult să apară moda asta a pantalonilor tărcați, roși, cu fel de fel de petice și înscrisuri idioate (de ce ai purta un tricou pe care să scrie cu auriu “De puta madre“?).

Însă acum, văzând că se poate personaliza cam tot ce vrei, de ce să nu-mi fac și eu blugii cu ceva model? Ceva hi-tech sau “alien-like“. Soția deja și-a făcut planul pentru un tricou pe care să-l ofere șefei. Aceasta e însărcinată, iar un tricou cu un bebe pe burtică și un text comic de genul “AMR 20 zile” sau “loading 99%“. Hmm, în cazul ăsta mi-ar merge și un tricou cu “Nu-s gras, doar însărcinat… cu 3 beri
bebe-douacadouri

Știți cum să aveți grijă de tricourile personalizate?

Tricoul trebuie spălat pe dos (și pus la uscat tot pe dos – mai puțin în cazul în care acesta este alb), și uscat la un ciclu de stoarcere scăzut. De asemenea, stoarcerea la mașină nu este indicată.
Nici curățătoria chimică nu e indicată, deoarece chimicalele curățătoriile pot afecta integritatea printului. Așadar, spălate ori de mână, cu apă călduță, ori la mașină, fără multe rufe și fără stoarcere automată.
Acum că știu, ne vom auzi peste câțiva ani când vă voi arăta vechiul tricou și veți spune că mi-am făcut altul nou!

Comments

comments

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.