“Vai, cât de rahat e familia tradițională…”

În ultima vreme văd o denigrare publică asiduuă a familie tradiționale, formată din mamă, tată și copii. Pe cât se poate, în medul on-line văd numai cuvinte grele la adresa acestei familii. Că e de rahat, că niciun om normal n-ar privi-o cu ochi buni etc.

Citisem nu demult, faptul că aproape toate familiile tradiționale sunt formate dintr-un soț bețiv, gras, care-și bate copii și-și înșeală nevasta. Tipul ăla de individ care ascultă manele și face grătar în colțul blocului. Adică celebrul cocalar, de 40-50 de ani. Ăla e tatăl familiei tradiționale.

Cât depre mamă… Dumnezeule mare… Aia e o curvă șantieristă, care umblă noaptea să facă trotuarul, în timp ce bărba-su zace rupt de beat. Și ea încearcă să-și câștige existența, să aibe “ăla” de băut, căci, dacă e beat bine, n-o bate zdravăn, scapă cu o palmă și-un scuipat. În plus, copilul, făcut cu vecinul de la 3, cere și ăla haine, mâncare, rechizite, că doar merge la școală, are numa 5 și 6 în catalog.

Așadar, familia tradițională e compusă dintr-un tată bețiv și violent, mama care e curvă la colț de stradă și copilul care e din flori și cam prostuț, veșnica ciucă a bătăilor în clasă.
“Păi așa familie vreți voi să ziceți că e OK, mă tâmpiților?”

Cam asta e argumentul suprem al celor care nu privesc cu ochi buni familia după cum o știe tot românul. Desigur, înclin să cred că ăia care urlă mai abitir au avut, într-adevăr, parte de așa ceva în familia lor, altfel nu-mi explic vehemená lătrăturilor acestora.

Nu înțeleg de ce se face atâta lobby pentru familia formată din doi tați sau două mame. Serios, nu înțeleg. Că n-am văzut încă vreun homosexual să urle cât de greșită e familia tradițională. Și cam niciun membru al LGBT nu gândește așa ceva.

Ei vor să-și poată forma familia după cum o vor, înfiind un copil sau folosind o mamă surogat. Însă nu-i auzi cudați-ne nouă copilul ăla oropsit, că vedeți că ta-su îl bate zilnic și mă-sa nu-i dă o educație, fiind plecată să satisfacă tiriști“.

Atunci, dacă ei tac din gură și nu latră agresiv la familia tradițională, de ce există destui heterosexuali care o fac? Ce au de câștigat din asta? Li se umflă pipota-n ei cât de drepți sunt, cum luptă ei pe internet pentru drepturile minorităților, și cum ar trebui să li se facă statuie, că apară drepturile constituționale ale acestora. Ba, cred că mai mult rău fac. Pentru că oamenii se gândesc “ce e cu atâta tam-tam pe tema familiei tradiționale? Clar, homosexualii sunt de vină. ‘r-ar mama lor a dracului

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Hai să ne batem joc!

Cum în România actuală, bătaia de joc e ridicată la rang de artă contemporană, hai să mai răsucim nițel cuțitul...

Cine vrea un Nexus 10?

Cine vrea un Nexus 7 sau un scaun de masaj? Întrebarea e cât se poate de serioasă și vizează bloggerii. Și...

Viitorul educației în România

Ca să te apuci de un subiect așa delicat îți trebuie nervi tari, o ditamai ladă de bere (cu lămâie)...

Close