Vara… în electronice!

Vara asta a fost bună. Am fost la mare, mi-am serbat ziua frumos, m-am dat cu telecabina în Mamaia, am mers pe ponton, în largul mării, mi-am făcut cadouri pe care le voiam demult.
s4Prima dată, mi-am luat telefon nou, cel vechi ajungând la nevastă-mea, nu l-am mai pus pe șina de tramvai, cu toate că-mi doream să fac asta cu el. Acum îl înțeleg pe individul ăla de avusese 4 milioane de vizualizări pe youtube, împușcându-și supărat iPhone-ul.

După telefon, alt lucru. Ram. Îmi doream 8 giga de ram de ceva vreme. Acum am, după ce mi-am luat o plăcuță de 4 giga. Că tot mi se mișcă PC-ul în reluare, e partea a doua. Încep să cred că-i de la procesor, cu toate că până acum a mers fără probleme… Ah, de fapt încep să-mi dau seama de ce se mișcă așa nasol. Mi se mișcă browserul execrabil, abia deschide a 30-a fereastră… Deoarece am peste 200 de semne de carte (bookmarks) în bară. Probabil de la aia e. Încă mai sunt în căutarea acelui browser perfect. avantul m-a dezamăgit după 5 ani, Safari după 2 luni, mozilla după 2 ani, iar chromele actual nu-mi place în mod deosebit…

Apoi, nevastă-mea mi-a mai făcut un cadou frumos. Mi-a luat ultimul cuțit din colecție. Un model Rambo III, o imensitate de 42 de centimetri, care cântărește un kilogram și ceva.

acerNu am reușit nici până acum să-mi repar monitorul, în schimb. Zace de peste o lună la reparat și cică n-au primit piese. Zilnic mă bate nevasta la cap să-i dau înapoi monitorul… Așa că, șerul (share) este în toi. Mai cu pumni, cu picioare, un tras de păr, un smuls PC-ul din priză… Ca-n filmele cu pitici! Am încercat să folosesc TV-ul pe post de monitor și am înțepenit de gât. Să butonez la tastatură, cu ochii zgâiți în colțul opus al camerei… Groaznic! Trebuie să-mi iau alt monitor neapărat. Prevăd că cel vechi e de aruncat. Poate i-or fi ajuns și lui 6 ani?

Aștept în continuare și ziua în care-mi voi repara (îmi cere numai 100 lei reballing o firmă!) placa video, sau îmi voi lua una nouă. Să sperăm că acea zi va veni cât mai repede. eu o aștept ca pe pâinea caldă. Apropos, cercetătării britanici (jur că-s ăia de la Brainiac!) au descoperit că pâinea caldă este nocivă sistemului digestiv și sănătății. Nici nu mai știi ce să mai crezi. Una nu-i bună, pâinea e cancerigenă, aia are E-uri, ailaltă are gluten, ailaltă are coloranți etc.

Dar, de ajuns despre mine și dorințele mele. Voi v-ați înnoit cu ceva vara asta? Sau “same old stuff“? Hai, măcar o carte nouă, o escapadă două zile la munte, ceva?

Apropos de chestii noi, zilele trecute m-a chemat un prieten pe la el, să-mi arate ce-și luase cu ocazia concediului. efectiv habar n-aveam ce-și luase. Credeam că vreo canapea, un TV nou, pantofi sport, orice. Și-n timp ce stătea la povești în fața a două beri reci (a mea era cu lămâie, jur pe galbenul lămâiesc!), s-a scuzat câteva minute.
Și ce credeți că mi-a arătat? Nu mă veți crede nici dacă v-aș plăti.
cu toate că omul e paralel cu domeniul, era echipat complet în pescar!
Cizme de cauciuc, cu tot cu salopetă, jachetă de vânătoare, o geantă kaki pe umăr, plină cu fel de fel de plute, viermi vii, gută, cârlige, plumbi, fel de fel. Și-n mână avea o undiță foarte frumoasă, telescopică, c-o mulinetă cât toate zilele.
– Ce faci mă cu asta?
– Mă duc la pescuit! Uite cu undiță ca asta, văru-meu a prins un somn de 70 de kile anul trecut!
– Păi tu știi să pescuiești mă?
– Nu, dar ce, nu trebuie să mă apuc de undeva?!

Comments

comments

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Alta din trafic

Beleaua de azi (ma rog, de ieri), a fost ca mi-am taiat o roata. Stanga spate, o ditamai taietura, in...

România nu e pregătită pentru atacuri!

După crima de la metrou, în care a murit o tânără de doar 25 de ani (Dumnezeu s-o aibe în...

“Mesaj GIGANTIC! Unde sunt FOCARELE de infecție din mașina ta?”

Fix cu asta m-am trezit în minte. Titlu de clickbait (mai mult sau mai puțin). Unde sunt focarele de infecție...

Close