Vitraliile – o idee geniala pentru o casa moderna

Interesante si atragatoare, vitraliile constituie o alegere tot mai frecventa privind personalizarea spatiului personal. Le intalnesti tot mai frecvent in dotarea spatiilor rezidentiale, ceea ce se explica. Constituie o alegere aparte, cea care te va ajuta sa iesi din tiparul comun privind alegerea ferestrelor, intr-un stil inedit.

Vitraliile nu sunt altceva decat bucati de sticla imbinate in mod asimetric, respectiv simetric, legatura dintre ele fiind realizata cu plumb sau tije metalice. Se pot realiza sub o diversitate de culori si stiluri, cu reprezentari dintre cele mai captivante. Poti forma imagini diverse, care sa se plieze pe preferintele tale si care sa aduca o completare deosebita a ambientului casei tale.

De cand sunt vitraliile o optiune privind personalizarea spatiului rezidential?

Initial, acestea erau o optiune privind bisericile, traditie ce se pastreaza si in prezent. Cu toate acestea, acum reprezinta o alegere interesanta si in restaurante, spatiile luxoase ce gazduiesc petreceri, ca si in cele rezidentiale. Apartinand stilului gotic, vitraliile sunt ideale privind obtinerea unor peisaje, elemente din natura, portrete ce atrag estetic. Cu rol important in trecut in locasurile de cult, acum acestea reusesc sa valorifice si spatiile rezidentiale intr-o maniera cu totul unica.

In viata cotidiana alegerea ce vizeaza vitralii este vazuta ca una de mult bun gust si rafinament. Nu oricine dezvolta afinitate vizavi de acestea, in casele particulare fiind intalnite destul de rar. Unii le aleg pentru luminozitatea pe care o asigura interioarelor, pentru aspectul placut totodata. Daca vei intreba un specialist in vitralii, ti le va recomanda pentru incaperi diverse – baie, bucatarie, dormitor, holuri, sufragerie. Iata ca din acest punct de vedere nu ai limite.

Intre ce tipuri de vitralii se poate alege?

La ora actuala optiunile sunt atat de diversificate incat nimeni nu are de ce sa se ingrijoreze ca nu ar gasi o solutie pe gusturile sale. Din contra, poate problema va sta in faptul ca varietatea solutiilor ar crea confuzie vizavi de o decizie inspirata: vitralii simple, gotice, cu flori, cu peisaje, moderne, autentice, dar chiar si abstracte. Fiecare iese in evidenta printr-o estetica aparte – atunci cand sunt realizate de specialisti in domeniu, asa cum este echipa Artbient, despre care poti afla mai multe pe artbient.ro.

Referitor la costurile pe care le poate implica o astfel de lucrare, acestea depind de o serie de factori. Complexitatea sa, prestatorii, suprafata vitraliilor sunt aspecte care vor influenta pretul final. De obicei, acestea vin alaturi de o garantie destul de extinsa intrucat au o durata lunga de viata.

Vitraliile sunt intotdeauna o alternativa interesanta a ferestrelor obisnuite, una care va schimba complet aspectul spatiului in care sunt montate. Ai posibilitatea de a bifa o astfel de alegere, bucurandu-te de un interior modern, intr-un stil personalizat, fara riscul sa se demodeze. Poti intra in contact cu specialistii daca doresti mai multe informatii referitoare la vitralii si optiunile pe care le ai la dispozitie. De altfel, poti arunca o privire si asupra celorlalte solutii de amenajare interioara pe care le regasesti pe site-ul Artbient, precum si de idei de design interior pentru spatii direct.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
39.000 de ani lumină

Azi a fost o zi mare. Felix Baumgartner a sărit din 39.000 de ani lumină. Faptic, au fost 39 km...

Data de lansare a Windows 10

Pe data de 29 iulie 2015, Windows 10 va fi lansat oficial. Utilizatorii de Windows 7 și Windows 8.1 vor...

Mi-am făcut un banc!

Azi, 12 mai 2015 eu mi-am făcut un banc. Nu banc de lucru, că-mi dau cu ciocanul peste degete. Nici...

Close