Vreau boxe!

În viața unui om există de la una, la 4-5 perechi de boxe.
Da fraților, Spanacul a rămas fără boxe. Și ar cam avea nevoie de unele noi, altfel nu poate trece peste zi.
5 GIRLS  118

Dar eu vorbesc aici de boxe d-alea prin care auzi un Rammstein, un Kataklysm, ceva Limp Bizkit… Nu știu ce să le fac la boxele actuale, însă din 5 nu se mai aude decât una. Și deocamdată mi-e tare lene să le schimb firele între ele, să văd ce și cum. Poate boxele sunt bune, însă controllerul e bușit. Foarte posibil și asta…

Am făcut acum permutări de fire, e controllerul dus. Deci de fapt am nevoie de alt sistem 5.1.
Și cum nu se oferă nimeni să-l doneze pe moka, va trebui să-l fur pe al neveste-mii. Lasă că ea poa să steie bine merci cu difuzoarele de la căști… Mda, nu merge chestia asta, deoarece și sistemul ei e dus. Și cum banii sunt acum la Spanac mai puțini decât o pereche de iepuri cu 3 picioare în biserică, se pare că am nevoie de niște carduri bancare.

Ideea nu-i veche, trebuie neapărat să-mi schimb și telefonul. Deja a început să dea erori din ce în ce mai des. Și nu mă pricep să-i fac o resoftare. Plus că trebuie să dau alți bani, din ăia pe care nu-i am la un flăcău, să-l resofteze el original.

Așa că mai bine îl dau pe-o nimica toată și-mi iau telefon nou… Aia voi face cât de curând. Îl vând, iar banii îi bag pe un card de credit. Ca să-mi folosescă pe viitor.

Dar ideea cu boxele e mai presantă. Unde găsesc eu un sistem 5.1 gratis?
Nu-mi spuneți de concursuri, căci degeaba particip la 15 mii de concursuri, nu primesc nici măcar felicitări, în schimb ce articole extrem de proaste primesc premiile cele mari. Și nu zic doar eu că-s articole proaste, ci toți pe care-i cunosc. Oameni cu ceva minte, care au participat și ei apoi s-au lăsat de concursuri d-astea mânărite…

Deci, fraților… Sistem 5.1 funcțional? Cine donează unul Spanacului? Hai că de-o bere vă face rost.

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.