Waterboyz a finalizat un parc de trambuline pentru copii in Brasov

Toata lumea stie de seriozitatea si calitatea serviciilor pe care o ofera echipa Waterboyz in materie de servicii / parcuri de joaca pentru copii. Tot mai multa lume apeleaza la serviciile acestei firme pentru a construi locatii in care copiii sa se joace, sa se distreze, dar sa fie si in siguranta in acelasi timp. Cea mai noua destinatie marca Waterboyz o constituie parcul de trambuline High Jump, din Brasov. In prezent, acest parc de trambuline este cel mai mare parc de acest gen din tara noastra. High Jump va pune la dispozitie trambuline, piscina cu bureti, o zona speciala pentru copiii de 3-6 ani, un traseu Ninja Warrior micii pasionati de aventura, zona de baschet pe trambuline si un cafe & lounge destinat parintilor.

Conceptul parcului a fost creat astfel incat toata lumea sa se poata simti bine, indiferent de varsta. Parintii pot sa isi insoteasca copiii la distractie sau ii pot urmari de la distanta. High Jump este parcul care te face sa te simti din nou copil, este locul unde iti este permis sa te distrezi la cote maxime. Parcul de trambuline High Jump arata senzational si deschiderea lui a avut loc recent. In cazul in care vremea de afara incepe sa se raceasca, cei mici vor avea un loc la dispozitie unde sa se distreze in conditii de maxima siguranta, feriti de ploi, zapada sau ger. Mai mult decat atat, aici pot lega prietenii frumoase care pot dura o viata. Parcul de trambuline poate reprezenta o varianta alternativa a plimbarilor prin parc.

Joaca este benefica pentru corp, minte si suflet, asadar oferiti-le celor mici momente de neuitat in care joaca, distractia si voia buna sa fie la discretie. La High Jump gasesti un cocktail ideal intre toate aceste elemente. Copiii vor invata sa comunice si sa coopereze, lucru care le va fi extrem de util si in viata de adult. Activitatile de tip ’’adventure’’ va ajuta pe viitor sa fiti mai descurcareti in viata de zi cu zi si chiar sa va descurcati mai bine in viata. Este un lucru demonstrat stiintific si toti parinti sunt incurajati sa isi lase regulat copiii sa participe la asemenea activitati. Sanatatea fizica si cea mentala sunt extrem de importante, mai ales pentru formarea caracterului. Chiar daca copilul tau nu este o fire sportiva din fire, High Jump ii da ocazia de a face miscare fara a depune efort fizic si de a se distra in acelasi timp.

In concluzie, nu ezitati sa vizitati parcul High Jump, creat de echipa Waterboyz. Timpul petrecut in care facem activitati fizice relaxante sau putin antrenante ne ajuta sa ne dezvoltam mai bine din punct de vedere social. Alegeti sa va destindeti alaturi de copiii vostri la parcul de trambuline High Jump din Brasov. Miscarea si socializarea va ajuta sa va destindeti si sa uitati de grijile cotidiene, care uneori par ca nu se mai termina. Distractia este la ea acasa la High Jump – un concept marca Waterboyz 100%! High Jump este pentru toate varstele, deoarece distractia nu cunoaste limite impuse de acest criteriu.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.