5 metode alternative de-a te îmbăta

Încep acest material spunând din start ca nimeni să nu încerce aceste metode acasă. Sunt foarte periculoase și nu voi fi tras la răspundere dacă vreun “îndrăzneț” se apucă și face ce-a citit el pe internet. Așadar, nu încercați asta nici acasă și nici în excursie.

Care este principala “calitate” a beției? Faptul că-ți pute gura a distilerie sau efectele alcoolului? Ei bine, efectele. Amețeala aceea, ochii împăienjeniți puțin, tăria de caracter, rezistența la durere etc. Însă metoda tradițională de-a capta alcoolul în organism nu este întotdeauna cea mai OK. Nu vrei ca cei din jur să te considere un alcoolic. Așadar, “trasul la măsea“, se poate face și-n alte 5 metode. Care, culmea, nu implică deloc folositul gurii pentru a bea alcoolul.

1) Prizatul alcoolului.
Oricât de ciudat ar suna asta, prin ceastă metodă reușești să te faci muci dintr-o cantitate infimă de alcool. Foarte apreciată de tinerii englezi, era metoda preferată a tinerilor moștenitori, William și Henry ai Marii Britanii. Științific, alcoolul tras pe nas întâlnește cele 5 mari vase de sânge din nări, iar alcoolul este mult mai repede captat de organism.

2) Tamponul îmbibat în vodcă.
Tot din Marea Britanie, vine și următoarea ciudățenie. Se ia un tampon care se îmbibă în alcool și apoi se introduce în rect. Științific, anusul conține extrem de multe terminații nervoase și vase de sânge, iar alcoolul este repede transferat în organism.

3) Picătura de alcool în ochi.
Metoda este preferată de est europenii cu mai puțină dare de mână. Câte o picătură de vodcă în fiecare ochi timite “consumatorul” în lumea “veseliei” în câteva minute. Însă metoda este extrem de periculoasă, unii chiar având probleme de vedere după ce-au încercat metoda.

4) Injectarea de alcool în venă.
Este, de departe, cea mai periculoasă metodă, pe care nu ar trebui s-o încerce nimeni, niciodată. Nu există o cale mai rapidă de-a introduce alcoolul în sânge decât injectarea directă a acestuia. Metoda este extrem de periculoasă deoarece nu se știe niciodată care este cantitatea optimă de injectat. Chiar și un miligram de alcool injectat s-a dovedit fatală pentru doi tineri europeni, care au decedat anii trecuți după ce-au încercat metoda “directă“.

5) Sauna cu alcool.
Una dintre cele mai neobișnuite, dar și sigure metodea de-a “te face lemn” este aceea a saunei cu alcool. În saună, în loc să torni apă peste pietrele încinse, toarnă vodcă. Te vei face muci în câteva minute, fără ca măcar ca alcoolul să se fi atins de corpul tău. E singura metodă pe care eu aș încerca-o, în afară de metoda tradițională.

Voi știți alte metode?

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Reparare mufă încărcare la HTC Desire HD

Veste bună de pe frontul de sud-est. MI-AM REPARAT TELEFONUL! Bătrânul meu HTC Desire HD avea mai multe probleme: -...

Spanac – Partener media

Stați să citesc iar titlul. Spanac - partener media. Lol mă. Nu mai pot de râs. Dar oricât de nașpa...

MacGyver

Mai ține minte cineva serialele alea vechi dar bune din anii 80-90? Alea de rulau la Tele7ABC... Mă uitam cu...

Close