Ce-a mai cautat poporul?

N-am mai pus de ceva vreme o poza cu ceva cautari trasnite. Pana azi. Hai sa vedem impreuna cam ce-a cautat poporul de-a ajuns la mine in ograda.

Gagici
Pai clar ma, e vara, se incalzeste sangele, lumea cauta gagici cat cuprinde. Ma, abia de-am vazut vreo 3-4 bucati bunicele pe plaja/ in statiune. N-am avut cum sa ma uit dupa ma multe, ca eram cu dusmanul de mana… Ma iertati, boieri dvs.!


Adeziv pentru lipit incaltaminte

Naiba stie, sincer sa fiu. Cu toate ca am vazut facuta treaba aia cu incaltarile lipite cu nush ce lipici de tavan. Si era facuta in direct de Remi Gaillard. Si stiindu-l p-ala de orice numai om normal nu, nu stiu ce sa zic. Prenadez mai exista?

Ceas de pe olx
Atata vreme cat nu cauti ceva de marca, poti lua orice copie intre 50 si 150 lei. Eu am luat vreo 3 pana acum si am fost foarte multumit. Daca e nou si nu are urme de folosire, go for it. De asemenea, si daca e da aur, du-te la un bijutier ales de tine si iti zice ala valoarea ceasului. Succes!

La cati metri sare vipera?
Nu stiu, de ce sa mint. Insa daca e careva curios, sa se duca acum prin dealurile de pe langa Herculane. Eu am vazut 2 in aceeasi zi. Vedeti ca-s cu corn si foarte veninoase. Deci sa aveti un doctor cu voi si o masina de teren ca sa ajungeti repede la spital. Ma, luati si telefonul, ca sa postati repede distanta la care-a sarit reptila, sa stim si noi!

Filme porno-horror online
Nu ma pasioneaza. Ori una, ori alta. Pai ori o fugareste cu drujba, ori cu “palosul gros“. Una din doua. Recomand sa le prinda pe amandoua, pentru un menaj in trei de pomina. Sa trimiteti poze!

Pasta strica dintii
Da, pasta Colgate. Intotdeauna am avut probleme dupa ce m-am spalat indelungat cu Colgate. Pana la urma mi-a spart doua masele. M-am dus la un dentist in care aveam incredere, care nu pune botul la reclamele cu “Colgate e recomandata de colegiul dentistilor din Romania” – daca o exista asa ceva. Mi-a zis sa iau alta pasta de dinti, ca aia e o porcarie, iti ataca smaltul pana la spargere.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.