Da, i-aș ucide pe cei șapte violatori!

Indirect, însă pe cei șapte violatori i-aș ucide. I-aș privi murind și nu mi-ar fi milă. Nici de ei, nici de cei care le iau apărarea, nici de împuțiții de magistrați care au decis ca “acești băieți de treabă și de bani gata” să fie judecați în libertate. Dacă nu știți povestea, o citiți pe larg, aici.

Pe scurt, povestea sună cam așa: în noiembrie 2014, șapte tineri au tăbărât pe-o tipă de 18 ani, au sechestrat-o 3 ore și-au violat-o. Că fata a leșinat de două sau de 19 ori în timpul actului sexual FORȚAT (viol mă) este irelevant. Relevant este faptul că fata a fost violată. Și de de unul sau doi gagii, ci de șapte.

Nu înțeleg însă mentalitatea oamenilor de tot rahatul care declară că fata e de vină!
Băi idioților, să fie și curvă de pe centură, dacă ea zice nu și tu o forțezi, e VIOL! La fel ca-ntr-o căsnicie, că tot ne place nouă să ne dăm după deget. Vii acasă beat (poți fi și treaz), și tăbări pe nevastă, când aia urlă că nu, E VIOL!

La fel și-n cazul elevei. Elevă, nu curvă traseistă (am lămurit treaba asta). Pe toți cei șapte vajnici flăcăi ai patriei care au violat în grup o altă ființă (putea să fie copil, pisică, unul dintre ei, o bătrână, orice), i-aș gaza. Hmm, parcă gazul e cam rapid. I-aș ucide pe parcursul a 3 ore, cum au batjocorit-o și ei pe fată.
I-aș lăsa pe tipii din tribul Pogo să le dea “pogo-pogo” până mor. Aia ar merita nenorociții.
Apoi le-aș da niște luni de pârnaie și celor ce le țin partea. Magistraților, “Justiției” le-aș lua orice drepturi. Dați afară, plus pârnaie. Dacă fata era una dintre fiicele lor, poate atunci nu mai tremurau în fața violatorilor, că-s băieți de bani gata.

Însă până atunci, trăim în România. Țară în care, văd pe zi ce trece, că singura justiție e aia pe care ți-o faci cu mâna ta. Vă recomand filmul “Justițiarul” cu Charles Bronson. Numele original “Death wish“. Iată în India. Violatorii au fost prinşi şi bătuţi de femeile satului.

Aşa aş face şi cu cei şapte băieţaşi cu frica lui Dumnezeu “care se duc în fiecare duminică la biserică“. I-aș lega de stâlp și-aș tăia bilete celor care ar vrea să-i bată cu papucul. La 10 lei biletul, aș dubla PIB-ul României. Și i-aș lăsa și pe metaliștii ăia cu bocanci cu ținte să vină să le arate nițică justiție “ad-hoc“.

Și să nu v-aud acum pe careva că-s eu violent și am idei radicale. Gândi-ți-vă că fata ar fi fata voastră. Ce-ați face mă?

L.E. Toată povestea asta a făcut destule furori în țară. Sperăm că totul se va termina cu bine, cu cei 7 violatori după gratii, “fetițele” unor brute mai ale dracului decât ei. Pentru mai multe despre acest subiect, puteți citi pe site-ul NuÎnseamnăNu.

Comments

comments

15 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Eşti perspicace?

Spanac, după cum v-a promis de ieri, azi vă loveşte cu-n mini test de perspicacitate. Se arată poza unui ceas....

Cum să ne bronzăm

După multe rugăminţi fierbinţi din partea poporului, Spanac trânteşte un FUFOrial din care aveţi numai de învăţat. Anume, cum să...

S-a descoperit remediul pentru Alzheimer?

Alzheimer este o boală de care suferă 50 de milioane de persoane din lume. Se manifestă prin uitarea unor lucruri...

Close