E la modă violul Vasluiului!

De când cu faptele de vitejie a celor 7 violatori, lumea a început să arunce cu rahat în Vaslui. Chiar și eu am făcut-o, propunând transformarea județului în pușcărieDupă ce am vorbit cu niște vasluieni de treabă, care au știut să-și exprime punctul de vedere și să mă facă să înțeleg faptul că am greșit, fără “ești un bou“, “mori în pârnaie” și numai de bine la adresa mamei, revin asupra celor spuse.

Așadar, faptele celor 7 animale s-au întâmplat în satul Văleni. Văleniul, alături de Munteni, este unul dintre cele mai violente sate din Vaslui. Violente însemnând crime, beție, furturi, violuri etc. Văleniul și Munteniul au o dihornie ce datează de Dumnezeu știe când. Cert e că ăia oriunde se prind, se căpăcesc, mai ceva ca galeriile Steaua cu Dinamo.

Nu de puține ori, chiar în orașul Vaslui, când vin cei din Văleni se lasă cu scandal. Vasluienii (orășeni sau din alte sate) preferă să plece din discotecă, înainte să fie ochiți de vreun vălean sau muntean cu chef etern de harță.
Cam aia e situația acolo în județ. Majoritatea cazurilor pe care le auzim pe la știrile de la ora 5 cu “doi tineri în stare de ebrietate au violat o babă cu sticla de bere“, s-au întâmplat într-unul din aceste două sate.

Bineînțeles, asta nu înseamnă că toți din acele sate sunt niște oameni de nimic. Mulți le iau acum partea violatorilor deoarece aceștia fac parte dintre cele mai bogate familii din județ. Drept dovadă, au fost judecați fără să fie incarcerați. Degeaba încearcă să ne spună nouă nu știu ce jurist că acolo a fost o eroare de procedură, că să vezi că era legal, că prostii. Niciunde în țara asta, sau în lume, un violator care își recomandă fapta cu zâmbetul pe buze, nu e judecat în libertate. Nu nene, e-n arest. Știu că arestul în secția de poliție este de maxim 29 de zile. Parcă ceva de genul ăla. Însă nu eliberezi niște violatori care au comis o crimă (gândiți-vă bine, chiar e crimă, viitorul fetei ăleia s-a cam dus dracului, va fi veșnica “violată din Vaslui“), apoi au recunoscut-o cu zâmbetul pe buze.

Așadar, sper că acum am făcut lumină, după câte am aflat și eu (nu de la jurnaliști care au fost acolo, ci chiar din gura unor vasluieni) asupra faptelor. Sunt două sate pline de violențe și corupție. Iar lumea (inclusiv eu), tot auzind de Vaslui încolo, Vaslui încoace, am tras concluzia eronată că tot Vasluiul e o latrină ce trebuie exterminată.

Pe această cale îmi cer scuze vasluienilor cu toate țiglele pe casă, care condamnă faptele celor șapte suboameni. Celor ce le iau apărarea le urez în continuare numai de bine, în pârnaie, cu o felie de pâine pe zi și-o cană cu apă de ploaie. Am fost întrebat de ce nu șterg porcăria de articol dinainte. Am explicat faptul că-mi asum greșelile și nu încerc să ascund totul ca pisica. sper să se fi înțeles ce și cum. Și ca un final, pot declara și faptul că “Vasluienii condamnă violul“. Jumătate din Văleni și Munteni nu. Nu că așa li s-ar părea lor OK, ci de frica familiilor bogate. 

Și ca să vadă tot poporul că-n Vaslui nu-s numai bețivi și hoți, iată câteva imagini de-a dreptul superbe!
627x0

43230

DSCF7970

PArcul-Botanic

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Viteza in curierat rapid: livrare in ore, nu in zile

De ultimul Black Friday in Romania, s-au batut noi recorduri in comertul online, inclusiv in ceea ce priveste platile cu...

Ca prin urechile acului!

Ați auzit de expresia "a scăpat ca prin urechile acului". Ei bine, zicala asta e pe cât se poate de...

Berarul inventiv

Beți bere, da? Și câteodată e puțin doar juma de litru. Dar vă ajută berarul inventiv la asta. Luați bere...

Close