Exterminați musulmanii?

Cică de ce să exterminăm musulmanii?

Mă, fiecare își bate nevasta după bunul plac. Unii de plăcere, alții că așa au fost crescuți. Vezi cazul de față. Că ăsta își calcă nevasta în picioare e una.

Dar când un grup de cretini de aceeași credință, în speță musulmană, se apucă să decapiteze un copil de 6 ani doar pentru că era creștin, parcă își merită antipatia și ura tuturor. Mai ales când niciun mai mare de pe la ei nu dezaprobă ceea ce au făcut 4-5 membri ai aceluiași clan.

Știu, îmi veți spune că și nenorociții ăia de creștini au făcut atâtea. Dar este o altă discuție, pe care o voi pune în temă cât de curând.
Voi trata ușurel toate crimele, de la Cruciade până la Inchiziție.

Vorbeam în anii trecuți cu un prieten libanez. Într-o seară stând liniștiți de vorbă îmi zice:
– Dude, got to go, there’s a bomb here!

Două săptămâni n-am știut nimic de el. am văzut la știri că aruncaseră în aer jumătate de clădire unde lucra ăsta.
După aceea m-a sunat.
– We manage tu run far enough away from the building. I’m sick of this bullshit. I allways live in fear. Cant sleep at night, because air raids, shootings and bombings. I’m moving to the countryside.

Tipu e de religie Maronit. Ceva de genul ăsta. cică e creștin. Și era persecutat până și la magazin. Acum cred că stă bine merci la țară, și-a deschis o sală de fitness și e antrenor. N-am mai auzit de el de vreo 4-5 ani.

N-am cunoscut decât un singur musulman. Era băiat bun, însă cu idei fixe. Coranul era sfânt. Nu respecta totul din carte, de exemplu soția lui n-avea basma d-aia pe cap, de să-i acopere părul. Și da, omul era musulman, iar gagica româncă.
Zic idei fixe deoarece și el credea în mare parte că ce zice la Coran e purul adevăr. Nu era de acord cu omorârea niciunui evreu și a niciunui creștin, doar pentru că aveau altă religie. Însă dacă îl călca pe coadă careva, îl jupuia cu mâinile lui.
muslim
Personal, n-am nimic cu ei. Mă lasă în pace, îi las în pace. Dar când vine unul cu-n cap de copilaș în par și urlă “exterminați creștinii spurcați“, parcă-parcă închid ochii când le mai scapă americanilor câte-o bombă prin tabere…

Aceiași oameni (continui încă să le spun oameni), de credință musulmană, au tranșat zilele trecute un tânăr deoarece avea o Biblie la el.
Mă întreb, dacă avea un exemplar din Mein Kampf, îl aruncau în aer sau îl pupau?

Voi ce părere aveți despre acest subiect?

Comments

comments

21 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Upgrade

Într-un final, aproape că am terminat treaba. Adică am făcut upgrade la PC. De la vechiul procesor E8400, pe socket...

Pleacă Enel?

Am citit adineaori întâmplător că Enel își ia jucăriile și pleacă din România și Slovacia. Asta în urma scandalului cu...

Jachie Chan în Skiptrace

Jachie Chan joacă într-o nouă comedie. Pelicula se numește Skiptrace, însă românii i-au pus un nume anapoda rău. Detectivul, mafia și...

Close