“Bun venit în România, la noi s-a inventat PROSTIA”

Un refren dintr-o melodie celebră (cel puțin în rândul cunoscătorilor de gen) a trupei Altar suna așa:

Bine ai venit în România!
La noi s-a inventat prostia.
Bine ai venit în România!
Învață gratuit supraviețuirea.

Prima oară îi înjuram.
Uite bă ai dracului ungur ce denigrează el România!
(Da, Andy Ghost e ungur, pe nume Pakay-Farkas Csaba)

Apoi am stat puțin și m-am gândit și mi-am dat seama, că, oricât de nașpa ar suna, are dreptate. Din păcate, da, cred că la noi s-a inventat prostia.

assV-am mai spus de hateri și tot felul de ratangii, nu-i mai aduc în discuție. Acum să vă spun care e ultimul trend, ultima modă?

A expirat Ramona care-o suge pofticioasă. Am citit și eu cartea cu care mă vedeam pândit la orice colț al facebookului. Din 120 de pagini, am râs la jumate. Ba o pagină am citit-o de vreo 10 ori și-am râs ca tâmpitul. Doar sunt român, deci aș avea și eu ceva legătură cu tâmpenia.
Ei bine, acu văd că e la modă, după un tratat “savuros despre c*cat” să ne spargem în figuri cu RIP Nina Cassian.

Hai mă nene, serios? RIP? Atât știm, o ardem pe americănește că ne dau americanii bomboane, hamburgeri și unt de arahide. Care are gust de… tratatul ăla foarte complex. Mi-e jenă…

În altă ordine de idei, cine e Nina Cassian? Mă rog, cine a fost. Mare poetă domnnule dragă, se trăgea de șireturi cu Beligan, mai ceva ca școlarii de-a treia.

Nu mi-o luați în nume de rău, luați-mi-o…, îmi pare rău că a murit un om, oricine ar fi fost.
Dar nu o arzi intelectualicește ca toți mainstreamerii hipsteritici despre asta. Că nu a citit mai niciunul dintre ăștia de-o ard cu RIP-urile vreo poezie a ei. Ce, a dat-o la BAC? A luat careva BAC-ul?! În România? În afară de ăia 100 de olimpici de care n-a auzit nici Ministerul Educației?

Degeaba vin ei plini de medalii, la noi se promovează prostia domnule. Maneaua, micii cu bere de 1 mai în toate parcurile, înclusiv printre blocuri, în timp ce lumea citește stângaci tratate despre c*cat!

Mai avem vreo șansă sau să mă bucur că am făcut parte din generația MTV, ăia de-au crescut cu cheia de gât (sanchi, aveam breloc prins de nădragi) și care au luat BAC-ul din prima?
Să mă bucur sau să mă iau cu mâinile de cap și să scuip în sân? Aș mai scuipa, chestia că deja mi-am făcut baie de cât m-am scuipat singur. Ce ziceți, facem și un tratat despre scuipat? O flegmă flegmoasă? Hai că e la modă, va ieși… delicios!

Comments

comments

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Pe vremea mea…

Pe vremea mea, muzica bună însemna Roxette, Modern Talking și San Spătaru. Nu existau Delii inteligente care cântă "fără mine...

Noapte albă la Cora Pantelimon!

Cora Pantelimon va avea o serie de reduceri pe data de 27 mai. Magazinul va fi deschis între orele 07-24,...

Hoinar prin lume 2

Prima parte Delta Dunării Da, încă nu am ajuns în Deltă până acum... Şi rău îmi pare. Avem ţara plină...

Close