Goana după electronice

Viața noastră s-a schimbat mult față de acum 20 de ani, să zicem. Dacă pe vremuri voiam un TV cu ecranul cât mai mare, acum dorim ultimul telefon apărut pe piață. Telefonul a devenit de nedespărțit în viața fiecăruia. Sunt puțini care folosesc telefonul doar pentru ce este el în fond: un mijloc de-a ține legătura cu alte persoane. Asta prin mesaje sau convorbiri telefonice, nu stat 12 ore pe facebook, printre like-uri și share-uri.

Și din cauză că telefoanele sunt din ce în ce mai performante și, să zicem, accesibile, toată lumea vrea ultimul model apărut. De exemplu, cui îi pasă că a ieșit ultimul model de Ford Mustang? Câtorva. Însă că abia a apărut Samsung S8, vuiește internetul de toți care și-l doresc. Nu există vreunul să zică “Bă, dă-l dracu, am S7, sunt mulțumit“. Exceptând fanii Apple, să ne înțelegem.

Și deoarece sunt un fan telefoane și tehnologie accesibilă, fără a-mi vinde din casă să-mi iau ultimul model de smartphone, vă spun despre un telefon foarte accesibil: Xiaomi Redmi Note 3 Pro. 850 lei sau chiar 670 resigilat.

Cu ceva urme de folosire zice-se. De multe ori am luat de la resigilate unde aveau scris “zgârieturi fine” și erau absolut ca noi. Ce mă interesa că a mai fost folosit și că are cutia desfăcută? Ba chiar n-are încărcător. Oare cât e de greu să încarci telefonul ăla când 90% dintre noi avem în casă un încărcător micro USB?

Și între a alege un telefon de 4000 de lei și unul de 670, ghiciți ce aleg. Ba de banii “rămași” până la 4000, îmi mai iau o mașină. Pe care o voi duce azi la spălătorie. Interior, exterior, pusă niște benzină, dată o tură de cartier că tot e liber și vreme frumoasă.

Voi ce-ați face? V-ați strânge 2 salarii să vă luați un telefon pe care la anul îl veți vrea să-l vindeți, că apare altul, mai șmecher?

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Unde apelam atunci cand avem nevoie sa inchiriem masini? Premierrentacar.ro este solutia!

In momentul in care ne pregatim fie de o calatorie de afaceri sau pentru a pleca intr-o vacanta cu familia,...

Internetul mă scapă de alergătură

Am o maşină Wolkswagen Golf 5, pe care o ţin în spatele blocului. Lângă ea e parcată cea a lui...

Rolul sistemelor de pontaj pentru un management cat mai eficient

Pentru orice firma, indiferent de marimea si sectorul ei de activitate, managementul resurselor umane si securitatea reprezinta unele dintre cele...

Close